Kao sto se vidi i cuje na snimku da prica gluposti!
Tu je bio Admin: Killua Dior
Logmex
Logmex
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Omg reko ti je da pusis kurac ti se sagni pa mu ga popusiKao sto se vidi i cuje na snimku da prica gluposti!
Logmex
I samo da ti kazem jos nesto boli me k sto si ti 1091 id na srv i ja sam 9k id pa sta to je nebitno,brate imas rl zivot zivi ga brate nemoj ds se svadjas sa decom i kvaris rp ja imam 15 godina i zreliji sam od tb na serveru nije poenta da ti imas para i sve poenta je da se zabavis ali u zadjnje vreme se nesto i ne zabavljamo zbog toxic a ti ces dragi logi svatiti kad imas porodicu pitaces se de ti je proslo vreme e tad se seti ove poruke i razmisli igras igricu sa decom od 15 16 godina a ti imas jace od 20 mislim jadno je shvatices nekada i nadji neku devojku jebi taj komp ti nista nece lepo donese sem sto ce ti oduzme vremeKao sto se vidi i cuje na snimku da prica gluposti!
Logmex
Koji si ti Luzer :'DOmg reko ti je da pusis kurac ti se sagni pa mu ga popusi
Procitaj sve brate i shvatices bmk jadan siKoji si ti Luzer :'D
Mozda imas drugare u igrici ali nemas u rl sto ti je bitnije shvatices sve boli me k ovo ti nije zivot jadan si previse reko ti je decko da pusis k ti si ga okacio eto o tb tlk od mn reko bi ti svasta al necu da radim doxingProcitaj sve brate i shvatices bmk jadan si
Sada ces i ti za ono kada si me zvao ;DMozda imas drugare u igrici ali nemas u rl sto ti je bitnije shvatices sve boli me k ovo ti nije zivot jadan si previse reko ti je decko da pusis k ti si ga okacio eto o tb tlk od mn reko bi ti svasta al necu da radim doxing
Ma bmk dobices pare za to u rl obogatices se svatices sve jednog dana a onda ces se kajati logi logi ja ti reko nesto a ti radi sta ocesSada ces i ti za ono kada si me zvao ;D