Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1091
Players nickname
Logmex Zambada
Suspect ID
1965
Date of violation
Sep 9, 2022
Time of violation
23:19
Proofs
https://youtu.be/lDoAQNrjeZs

ilija sprdandzija

Player
Player
Kao sto se vidi i cuje na snimku da prica gluposti!
Tu je bio Admin: Killua Dior
Logmex
I samo da ti kazem jos nesto boli me k sto si ti 1091 id na srv i ja sam 9k id pa sta to je nebitno,brate imas rl zivot zivi ga brate nemoj ds se svadjas sa decom i kvaris rp ja imam 15 godina i zreliji sam od tb na serveru nije poenta da ti imas para i sve poenta je da se zabavis ali u zadjnje vreme se nesto i ne zabavljamo zbog toxic a ti ces dragi logi svatiti kad imas porodicu pitaces se de ti je proslo vreme e tad se seti ove poruke i razmisli igras igricu sa decom od 15 16 godina a ti imas jace od 20 mislim jadno je shvatices nekada i nadji neku devojku jebi taj komp ti nista nece lepo donese sem sto ce ti oduzme vreme

ilija sprdandzija

Player
Player
Procitaj sve brate i shvatices bmk jadan si
Mozda imas drugare u igrici ali nemas u rl sto ti je bitnije shvatices sve boli me k ovo ti nije zivot jadan si previse reko ti je decko da pusis k ti si ga okacio eto o tb tlk od mn reko bi ti svasta al necu da radim doxing

Logmex Phoenix | 1091

Zaprati me na ''YOUTUBE'' kanalu ! Logmex6
Player
Mozda imas drugare u igrici ali nemas u rl sto ti je bitnije shvatices sve boli me k ovo ti nije zivot jadan si previse reko ti je decko da pusis k ti si ga okacio eto o tb tlk od mn reko bi ti svasta al necu da radim doxing
Sada ces i ti za ono kada si me zvao ;D

Branko Creed

Player
Player
isk da ti kazem brate... nadi neki posao kolko imas 20 plus godina. nesto pametnije nego da se svadas s djecom zbog igrice brate

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza za OOC vredjanje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom