Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected P.D. 1.3 | ID 18618(povlacim zalbu video sam POV)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20562
Players nickname
Fixon Gotti
Suspect ID
18618
Date of violation
Sep 10, 2022
Time of violation
14:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4nAa-QTcd7E&ab_channel=Fixon

Jeff Seid

Player
Player
niste se pokazali na bizu sinoc, a ni na informalu, a ni na hotelu.. sad nastavite da gutate kurac, hvala i sportski pozdrav!
Pa zar nismo uzeli glavni bizz u 19:05? I to smo uzeli biz od Kayna chip tuning. Jebi ga nr mozemo svaku noc biti budni do kasno škola nam ujutro kekeke xd

Ali fam war ez smo uzeli zar nije to bitnije kekeke.

Jeff Seid

Player
Player
pa normalno da cete da uzmete biz kad 2 vasa lika vec cekaju u zoni i uzmu po 5 kila hahhhahahah debilizam cist
Ja ne znam tko to ceka u zoni al ajde, s to ono i za livnicu sta Fixoni place pa zstrazite pov i eto kad je tako nemoj da places od zalosti beboo cmok xd

Djoksi Otrovni

Player
Player
Ja ne znam tko to ceka u zoni al ajde, s to ono i za livnicu sta Fixoni place pa zstrazite pov i eto kad je tako nemoj da places od zalosti beboo cmok xd
evo ova dva debila koja su okacena od strane fixona i hejza. evidentno je da imate muda ko hrcak i da bi dobili event morate da bag abusate i da varate, serem se u top
1 familiju ako ne smete ni da se popucate ko ljudi

Jeff Seid

Player
Player
evo ova dva debila koja su okacena od strane fixona i hejza. evidentno je da imate muda ko hrcak i da bi dobili event morate da bag abusate i da varate, serem se u top
1 familiju ako ne smete ni da se popucate ko ljudi
Onog sta je Fixoni stavio je Kole dodi nscemo se kod livnice da ti pokazem ulaz u koje udes za 5 sek, a dje necemo za 1 min xd

Djoksi Otrovni

Player
Player
Onog sta je Fixoni stavio je Kole dodi nscemo se kod livnice da ti pokazem ulaz u koje udes za 5 sek, a dje necemo za 1 min xd
pa sta cu da dolazim da mi pokazes posalji mi pov kako ulazis i nema problema priznacu poraz a ne da tupimo kurac ovde nesto a samo smo zatrazili pov hahahahha

Jeff Seid

Player
Player
pa sta cu da dolazim da mi pokazes posalji mi pov kako ulazis i nema problema priznacu poraz a ne da tupimo kurac ovde nesto a samo smo zatrazili pov hahahahha
Brate da me ne kikujete s diskorda pokazo bi ti evo ucu i pokazem ti kroz nekih 1h jel moze?

LakiReyli

Player
Player
Lepo je reko covek.Druze imam pov zasto bih poslao ako admin jos nije trazio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom