Trazim pov od debila koji je vec bio u krugu kada smo mi usli , nemoguce je da se popne pre nas
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Moguce sveTrazim pov od debila koji je vec bio u krugu kada smo mi usli , nemoguce je da se popne pre nas
Ne mozes ti da trazis, to admin trazi. Posto vidim da nisi dovoljno inteligentan za evente mozes bar fforum warrior da budes.Trazim pov od debila koji je vec bio u krugu kada smo mi usli , nemoguce je da se popne pre nas
ne znam ni sto idu zadnji put kad su winali biz ja jos unban dobio nisamJel ti zao sto ste izgubili bizz?
Trazim pov od debila koji je vec bio u krugu kada smo mi usli , nemoguce je da se popne pre nas
Jel ti zao sto ste izgubili bizz?
Hahah ne bih bas rekao , zamisli dodjes na krov pre eventa i pobijes 50 coveka i kurcis se kako si osvojio biz , bravo bre hidra on top bre!hejzi zasto koristis redux bez drug effecta?
to nije lepo hejzi
Daytona04 ti da cutis haha , svaki put kad te neko ubije places na forumu , a i o kojim rukama ti pricas ?Ruke mozete kupite u prodavnici Mehmed Kaan u sredini HQ Ballas I HQ Familes cene skoro pa najjeftinije u gradu posetite.
1/2
HYDRA ON TOP
Daytona04 ti da cutis haha , svaki put kad te neko ubije places na forumu , a i o kojim rukama ti pricas ?