Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
295
Players nickname
Dimitri Zabata
Suspect ID
11605,21366,24221
Date of violation
Sep 12, 2022
Time of violation
21:35
Proofs
https://youtu.be/VveySoVToLs

Adonis Zabataaa

Player
Player
Pozdrav sve u sustini bili smo na raidu i zavrsio se ja i moj prijatelj smo ostali sa jugularom ispred moje kuce momci pocinju da pricaju blebetaju i govore lazi...posle tog dolazi ID 11605 i govori kako nemamo ruke i ako smo pobijedili raid zatim broji 5 sekundi ko da mu se ide u wc znaci toliko brzinom i ako to nije njihovo dakle ta cesta nije uopste njihova al eto ocito se prave da jeste i tokom brojanja ja pokusavam da pobegnem ali pre rano pucaju i ja ne uspijevam pobijec u svoju kucu(napomena jos jednom cesta nije njihova teritorija i ne mogu me otjerat sa nje)Ovo se moze tretirati kao G.P6.15 ali i kao Pravilo dogadjaja 1.2.
dakle to je sve bilo u prvom klipu...prelazimo na drugi klip gdje osoba pod ID-om 21366 pocinje da plese nad mojim mrtvim telom sto je apsolutno apsurdno i uvredljivo za mene a to ubrajamo u pravilo generalno 6.8 dakle ples nad mrtvim tijelom...posle apsolutnog FAIL RP kad su videli da me ne mogu pljackati jer nemaju neformalnu oni odlucuju opet brojati 5 sekundi ISPRED MOJE KUCE pred mojim pragom i to opet brojanje koje je ne realno i traje brzo dakle tu bjezim u kucu jer nisam znao gdje cu jer bi me opet ubili ako je to moja kuca ali eto to se moze opet ubrajat kao G.P 6.15 bar se nadam.Eh sad u 3 klipu vidi se kako ja odlazim od svoje kuce uzeo sam svoje auto i kreno svojim putem i u tom trenutku stize odgovor od Admina da dolazi i ja tu stojim cekam admina postavljam mu raznorazna pitanja i pogodite ko dolazi opet oni tokom admin situacije me ubijaju ID 24221 bez razloga ikakvog cisto izivljavanje i ako je admin specao nije ih stavio u demorgan i rekao mi je da stavim pov na forum sto i radim.U sustini bilo je svakakvih krsenja pravila i nadam se da ce admin donijeti kazne i ispravnu odluku!!!Hvala od srca unaprijed♡
Prvi klip:
Drugi klip:
Treci klip:

Adonis Zabataaa

Player
Player
Takodje ako nije problem da se zakljuca zalba zbog off topic komentara koji ce verovatno slediti uskoro...

Last edited:

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu​
  • ID 295 Ce dobiti kaznu za MG​
  • ID 24209 Ce Dobiti kaznu za MG​
  • ID 10424 Ce dobiti kaznu za MG​
  • ID 24221 Ce dobiti kaznu za G.P 6.15​
  • ID 11605 Ce dobiti kaznu za G.P 6.15​
  • ID 23888 Ce dobiti kaznu za G.P 6.15​
  • ID 21366 Ce dobiti kaznu za G.P 6.8​