sve se vidi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako se netko od admina ili osoba pronađe u ovome nije moj problem ja nisam specificirao nikog i ništa i imam pravo reći šta mislim nije zabranjeno a to ako sam rekao da je Hydra jadna ne morate se uvrijediti niste jedini cim netko vas uvrij edi odmah joj Admini pomozite joj Trashtalk onak daj momci koliko godina imate ne morate admine umjesat valjda se znate sami za sebe izborit u raspraviti se baš zbog toga ste jadni a bolje bi bilo neka admiji pogledaju koliko naloga imaš i G.P 1.1 za tebe malo razmisli o tome šta ti radišsve se vidi
keep crying, stay mad, seethe cope L bozoAko se netko od admina ili osoba pronađe u ovome nije moj problem ja nisam specificirao nikog i ništa i imam pravo reći šta mislim nije zabranjeno a to ako sam rekao da je Hydra jadna ne morate se uvrijediti niste jedini cim netko vas uvrij edi odmah joj Admini pomozite joj Trashtalk onak daj momci koliko godina imate ne morate admine umjesat valjda se znate sami za sebe izborit u raspraviti se baš zbog toga ste jadni a bolje bi bilo neka admiji pogledaju koliko naloga imaš i G.P 1.1 za tebe malo razmisli o tome šta ti radiš
AuuAko se netko od admina ili osoba pronađe u ovome nije moj problem ja nisam specificirao nikog i ništa i imam pravo reći šta mislim nije zabranjeno a to ako sam rekao da je Hydra jadna ne morate se uvrijediti niste jedini cim netko vas uvrij edi odmah joj Admini pomozite joj Trashtalk onak daj momci koliko godina imate ne morate admine umjesat valjda se znate sami za sebe izborit u raspraviti se baš zbog toga ste jadni a bolje bi bilo neka admiji pogledaju koliko naloga imaš i G.P 1.1 za tebe malo razmisli o tome šta ti radiš