Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3563
Players nickname
Davor Reaper
Suspect ID
6937 / 18524 / 20824
Date of violation
Sep 15, 2022
Time of violation
13:33
Proofs
https://youtu.be/BFEh254SbXU

Daki Kavasaki

Player
Player
sve se vidi na snimku niko od njih nije imao pusku na meni ja uso rento i vidi kako su skocili ispred mene namerno da ih zgazim i posle su poceli pucat na mene is green zone inace bili su trojca. A kako sto vidim samo je jedan bio obucen sa pancira i balaklavu a ovih dvojca su bili kao obicni civili. Znaci ja se vec 3 put zalim na fib i oba puta mi je bila zalba prihvacena znaci svaki dan fib nesto radi ovo nije zajebancije ovo je ozbiljna org treba se fib dobro voditi a ne ovako ovo je najlosii fib.

Evo i ovo, ovo je bilo isto tad ali pre ove situacije kako sto se vidi ja sam sve lepo tu doso sa helijem i taj lik mi je doso i odma kaze ajde masku skini i daj pasos a nista mu nisam lose reko, a i plus nema razlog hapsenja.

A ovo je zalba od juce Approved - FIB | MG da vidite da svaki dan krse pravila.

Drac0n

Player
Player
Samo ću reći, da nemojte vi da radite NonRP. Na svakakve načine pokušavate da eskivirate hapšenje, kao što se vidi i na snimku, Okružen si FIBovcima, ti sedaš u auto i bežiš, je l bi tako i u RL smeo? Znači FAIL RP. Što se tiče druge situacije, je l bi smeo da sletiš u RL tako helijem na pijacu?

Dosta vas tu propagira neki RP, a nemate pojma da RPate, niti šta znači RP. Ne znate da RPate strah, svi ste supermeni. Je l i u RL da ti policajac kaže da mu daš ličnu (što je ovde skroz realno bilo jer si sleteo gde ne treba) ti bi seo u auto i pokušao da pobogneš? Daj moim te.

"vidi ja sam sve lepo tu doso sa helijem i taj lik mi je doso i odma kaze ajde masku skini i daj pasos a nista mu nisam lose reko, a i plus nema razlog hapsenja."

On tebe nije hapsio, već je zatražio tvoj pasoš. A sam priznaješ gde slećeš sa helijem..

Daki Kavasaki

Player
Player
Forum ratnice
ezgif-4-3ae7b9832548.gif

John Loco

Player
Player
imas skriptu koja ti pokaziva druge ljude na mapi neka to admini malo pogledaju bolje

Fikal

Player
Player
Ne znam ni jednu ni drugu stranu nit igram ovde vec duuuugo. Bezveze udjem na forum da vidim sta se desava i vidim ovaj snimak. Momak koji je okacio ovaj snimak je prso, gazis ih sve, krsis bato jedno 10 pravila i ti si nasao da se zalis na FIB lika... Iskreno sramota i zbog takvih igraca svi odlaze sa Grand-a. <3

Daki Kavasaki

Player
Player
Ne znam ni jednu ni drugu stranu nit igram ovde vec duuuugo. Bezveze udjem na forum da vidim sta se desava i vidim ovaj snimak. Momak koji je okacio ovaj snimak je prso, gazis ih sve, krsis bato jedno 10 pravila i ti si nasao da se zalis na FIB lika... Iskreno sramota i zbog takvih igraca svi odlaze sa Grand-a. <3
brate da ti kazem nesto ja sam se probao spasiti oni su se sami bacili u auto

Status
Not open for further replies.
Top Bottom