U POV-u se vidi da sam sinoc bio u organizaciji ali sada nisam.Zbog jucerasnje zalbe koju sam postavio na Aldina sam kickovan iz organizacije bez razloga i blacklistovan,takodje sam i banovan sa discorda.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!razlog nabijanje warna org isto kao i zalbe od sinocMogao si doći IC i pitati zasto si dobio kick i dobio bi odgovor. Ovako, ne vidim razlog tvoje žalbe preko foruma.
Zato sto je GOV presao iz OOC u IC,koriste forum informacije za ICMogao si doći IC i pitati zasto si dobio kick i dobio bi odgovor. Ovako, ne vidim razlog tvoje žalbe preko foruma.
Koristenje OOC (forum) informacija u IC? to je uredu? ko vam je pustio da pisete ista na forum?Nabio warn organizaciji i pita se sto nije vise u toj organizaciji, brat presao igricu
Kažem ti, da si došao u Vladu, dobio bi IC razlog tvog otpuštanja. Ovako, ćeraj OOC.Koristenje OOC (forum) informacija u IC? to je uredu? ko vam je pustio da pisete ista na forum?
isti onaj ko je i tebi s obzirom da zalba nije tvojaKoristenje OOC (forum) informacija u IC? to je uredu? ko vam je pustio da pisete ista na forum?
Ceko si zalbu na forumu pa si izgubio povjerenje sto ranije nisi izgubio povjerenje?Izgubljeno povjerenje prijatan dan
Okacio si svoj org o cemu pricate vi , cjeli grad je to vidio , svejedno ako admini zele prihvatite zalbu da forum wariori mogu spavati veceras ,mirnoCeko si zalbu na forumu pa si izgubio povjerenje sto ranije nisi izgubio povjerenje?
Nabio warn organizaciji i pita se sto nije vise u toj organizaciji, brat presao igricu
Vi koji ste okacili privatan razgovor OOC i rekli da je IC , nemam komentara iskrenoKakve veze warn OOC ima sa igrom u IC? To je automatski MG ako ga je izbacio zbog zalbe na MG!