Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25111
Players nickname
Jevrozimoss Slash
Administrators nickname
Veksa Obama
Date
Sep 15, 2022
Time
17:34
Proofs
https://imgur.com/a/C22dthc

Jevrozim Rieper

Player
Player
Dobar dan pre par minuta sam poslan u demorgan za FearRP medjutim smatram da nisam to zasluzio.Pokusacu da vam obljsanim sta se desilo ubio sam coveka *ID: 4738* to jest bio je u nesvesti onda su me njegovi drugari ubili posle toga su digli tog coveka *ID: 4738* sto sam ubio i krenuli su da me robaju da napomenem robao me je lik koga sam ubio znaci ponasao se kao da nije nista bilo to je koliko znam FailRP ili UB ali Veksa nije odreagovao na to, medjutim da nastavim dok su me robali neko je krenuo da puca na mene i ostale koji su me robali oni su sklonili puske te sam ja spustio ruke onda dok su mi ruke bile spustene pretrazio me je covek *ID: 4738* te je uradio FailRP ili PG medjutim ponovo Veksa ponovo nije odreagovao, no da nastavim ponovo sam podigao ruke jer su imali puske na meni i ponovo sam bio pretrazen i ispostovao sam RP i krenuo sam da bacam stvari koje sam imao ali onda kad sam video da nemam puske na sebi krenuo sam da bezim medjutim ponovo sam ubijen, onda su ponovo krenuli da me robaju i opet pretrazili su me i opet sam krenuo da bacam stvari medjutim dosli su plavi to jest marabunta i krenuli su da pucaju i tu je nastal pucnjava gde su gospoda koja su me robala sklonili puske sa mene kad sam video to krenuo sam da bezim medjutim posle 5 sekundi poslan sam u demorgan za FairRP.Eto to bi bilo sta se desilo sa moje strane.

Takodje ako prihvatite ovu zalbu admin Veksa mi je oduzeo oruzije koje sam imao te bih vas zamolio da mi vratite to sto mi je oduzeto.Hvala unapred

Pozdrav.

Jevrozim Rieper

Player
Player
Takodje zelio bih da napomenem da je mnogo ljudi oko mene krsilo pravila ali admin Veksa je sve to ignorisao i odlucio je da ce samo mene poslati u demorgan za ono sto nisam uradio.

Ivkezz

Player
Player
Odbijeno (Vaša kazna pravedna)
Što se tiče ostalih obavješten će bit admin​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom