Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24010
Players nickname
zicer golubovic
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Sep 15, 2022
Time
20:45
Proofs
https://imgur.com/5Xa8Yco

MIKIma

Player
Player
GP 1.1 | UnBan Appeal Ivkezz Obama Dobra vecer maloprije sam dobio trajni blok radi navedenog generalnog pravila. Igram na ovom projektu 7 mjeseci i sve sto sam zaradio i radio je bio moj tezak rad. Razlog zbog kojeg vi mislite da ste donijeli ispravnu odluku ja ne znam ali jedno znam a to je da nikad sa nikim nisam dijelio svoj racun.

Ivy_Pavlovic

Player
Player
Generalno pravilo 1.1 koliko ja znam i koliko sam upućen je dijeljenje naloga. Od mogučih 15H provedenih na projektu ja provedem 14 i pola sata provedem sa njim na bubici, i doslovno nikada nije netko drugi na accountu. Covijek se muči da podigne familiju i mi sa njime i onda ispadne da covijek dijeli account. Jedan dan preporucujem da dozivite nas chat i vidite da svi provedemo po 12 ili 13 sati na projektu.
Come on let's be fair. Što se događa?

MIKIma

Player
Player
dva puta za mesec dana mi isti nalog gasite i vraca te kazi te ako vam smetam necu igrati ja nisam klinac imam 42 g i dobro znam pravila samo mi je zao sto sam proveo mnogo sati i ulozijo izgubljenog vremena i truda u ovaj projekat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom