Povlacim zalba
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jesi oke ti?Uglavnom glavna bolna je uvek prazna to se vidi na POV. Razlog zbog koji sam dosao je bio da se zalim na to.
POV 1 Vidi se kako zamenik direktor samo stoji i nema veza sa RP situacija. Usledelo je komentara od neke bolnicara kao "kupio maska". Kaze mi da ima bolnicar i da idem, lepo se vidi da nema bolnicar i mislim sa time je uradio FailRP.
POV 2 EMS zamenik direktor prica sa drugi gradjanin vezano za nezadovoljstvo tu krsi MG pravilo i tu se vidi kako IC situacija premesta u OOC i krsi G.P . 6.10
Zabranjeno je premještanje IC situacija u OOC (npr. Vrijeđanje nekoga u Discord Chatu u vezi s IC situacijom). Svi takvi slučajevi bit će kažnjeni u Discord-u kao i zabranama u igri.
Nakon to sam pitao nekoliko zaposleni u EMS sto ne rade. Nisam ih uznemirio u nijedan trenutak. U RP situacija ubacio se 20824 koji nije ispostovao RP situacija i je uradio takodje FailRP sa tim sta kaze (naredjivas) a nisam naredjivao.
POV 3 Na ovi pov se vidi samo da nisam resio situacija preko IC i opet bolnica je bila prazna.
Hahahaha dobar ti komentar. Hvala <3 Imam warn pa ne mogu po ORG a i necu viseNabija warnove zato sto nije dobio HC kod Leonarda i ne moze da ladi jaja kao sto je radio kod Borisa dok je bio HC.
To samo govori o tebi koliko "znas" pravila servera.Hahahaha dobar ti komentar. Hvala <3 Imam warn pa ne mogu po ORG a i necu vise
Svako moze se desiti dobiti warn i takve stvari. Normalno ko igra i gresi, ko radi i gresi. Svako odgovara za svoje greske. Nije postojao nacin da se ovo resi preko IC mislim da vidis i sam. E sad kad se ne moze resiti IC sto da ne koristim moje pravo za forum i da se zalim.To samo govori o tebi koliko "znas" pravila servera.
Ne vidim razlog da kacis zalbu na njih kad je doktor bio na svom radnom mestu.Svako moze se desiti dobiti warn i takve stvari. Normalno ko igra i gresi, ko radi i gresi. Svako odgovara za svoje greske. Nije postojao nacin da se ovo resi preko IC mislim da vidis i sam. E sad kad se ne moze resiti IC sto da ne koristim moje pravo za forum i da se zalim.
Mnogo takvih likova ima koji hoce bez razloga da nabiju warn drzavnoj orgImas li na umu da je mozda neko imao kod A i ti si bas tada naisao i video da je prazna i brze bolje snimio i okacio na forum to.
Svaka org ima kurator i kad se desi kod a to se pise sto znaci postoji log za to. Razlog i dolazak je bio da se zalim, vidis u celu situaciju da nijednom ne radim MG. Lik sto je bio tamo mi je reko da je zamenik direktor. Ja to nisam znao.Imas li na umu da je mozda neko imao kod A i ti si bas tada naisao i video da je prazna i brze bolje snimio i okacio na forum to.
Svako si odgovara za svoje greske.Mnogo takvih likova ima koji hoce bez razloga da nabiju warn drzavnoj org