Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 15, 2022
Time of violation
20:00
Proofs
https://youtu.be/

Ognjen Kartel

Player
Player
Uglavnom glavna bolna je uvek prazna to se vidi na POV. Razlog zbog koji sam dosao je bio da se zalim na to.
POV 1 Vidi se kako zamenik direktor samo stoji i nema veza sa RP situacija. Usledelo je komentara od neke bolnicara kao "kupio maska". Kaze mi da ima bolnicar i da idem, lepo se vidi da nema bolnicar i mislim sa time je uradio FailRP.

POV 2 EMS zamenik direktor prica sa drugi gradjanin vezano za nezadovoljstvo tu krsi MG pravilo i tu se vidi kako IC situacija premesta u OOC i krsi G.P . 6.10
Zabranjeno je premještanje IC situacija u OOC (npr. Vrijeđanje nekoga u Discord Chatu u vezi s IC situacijom). Svi takvi slučajevi bit će kažnjeni u Discord-u kao i zabranama u igri.
Nakon to sam pitao nekoliko zaposleni u EMS sto ne rade. Nisam ih uznemirio u nijedan trenutak. U RP situacija ubacio se 20824 koji nije ispostovao RP situacija i je uradio takodje FailRP sa tim sta kaze (naredjivas) a nisam naredjivao.

POV 3 Na ovi pov se vidi samo da nisam resio situacija preko IC i opet bolnica je bila prazna.
Jesi oke ti?

Ivkezz Morezz

Player
Player
To samo govori o tebi koliko "znas" pravila servera.
Svako moze se desiti dobiti warn i takve stvari. Normalno ko igra i gresi, ko radi i gresi. Svako odgovara za svoje greske. Nije postojao nacin da se ovo resi preko IC mislim da vidis i sam. E sad kad se ne moze resiti IC sto da ne koristim moje pravo za forum i da se zalim.

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Svako moze se desiti dobiti warn i takve stvari. Normalno ko igra i gresi, ko radi i gresi. Svako odgovara za svoje greske. Nije postojao nacin da se ovo resi preko IC mislim da vidis i sam. E sad kad se ne moze resiti IC sto da ne koristim moje pravo za forum i da se zalim.
Ne vidim razlog da kacis zalbu na njih kad je doktor bio na svom radnom mestu.
I sad ako ih ti disbanujes sutra ces da pricas "Gledaj ovo niko normalan da uzme EMS i da ih vodi i ko ce sad da me leci nemam mesa da pojedem" bezveve nabijas warnove organizaciji koja je najbitnija na serveru a nemas potrebe za tim nista ti lose uradili nisu.

Maldathaes Trueshadow

Player
I zapitaj se gde ces medkit da kupis sutra kad budes kukako kako je 3k medkit kod bota onog.

Maldathaes Trueshadow

Player
Imas li na umu da je mozda neko imao kod A i ti si bas tada naisao i video da je prazna i brze bolje snimio i okacio na forum to.

Ivkezz Morezz

Player
Player
Imas li na umu da je mozda neko imao kod A i ti si bas tada naisao i video da je prazna i brze bolje snimio i okacio na forum to.
Svaka org ima kurator i kad se desi kod a to se pise sto znaci postoji log za to. Razlog i dolazak je bio da se zalim, vidis u celu situaciju da nijednom ne radim MG. Lik sto je bio tamo mi je reko da je zamenik direktor. Ja to nisam znao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom