Kada je taoc pusten, odmah su poceli da pucaju kao sto se vidi na povu da je taoc ubijen tacnije zenski karakter 6112 i nisu uspeli da sacuvaj zivot taoca.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sikter na spavanjeHajde Matke plači malo što si pao, kme kme. Da ste poubijali sve, onda bi bilo super i ne bi bilo žalbe. Čaša mleka i na spavnaje, kasno je.
Tišina potrčko.Sikter na spavanje
Kad ti počnes razumit da je ovo igra za zabavu, ti ovo shvacas previse i tuzis sve ostale onda cu imat respect za tebe, vjerujem da ce i jos puno ljudi dobit respect. A sad eto zali se na sve org poredu i zali se na sve igrace na serveru. Ajmo priznat nesto, ti si umro i bio si toxic ali to netrebas tako rijesavat. Idi van i prosetaj se ovako ces biti previse toxic i pljuvat ces po svemu. Zasto mislis da ja radim gluposti na serveru? Zato tako da tu toxicnost iz sebe izbacim, a kad me bas udari idem vijezbat i to je to. Zato razmisli malo prije nego sta kliknes na google i napises grand rp forum.Povlacim zalbu jer mi zao lidera i njegovih ljudi posto su nesposobni jjednog taoca da sacuvaju, pa neka prodje ovo ovako kako je proslo.
niko nije bio toxic na pljacki jer je mog brat sakal bio tu, al umrli smo jer je 5 nasih ljudi dole znaci glavnih pobijeno dok je taoc jos bio kod nas, znaci nismo ni znali da ce poceti pucati odmah razumes? i ceo plan je onda otisao u k kad nemaju strah za taoca.. o tome ti pricam inace zalba je povucenaKad ti počnes razumit da je ovo igra za zabavu, ti ovo shvacas previse i tuzis sve ostale onda cu imat respect za tebe, vjerujem da ce i jos puno ljudi dobit respect. A sad eto zali se na sve org poredu i zali se na sve igrace na serveru. Ajmo priznat nesto, ti si umro i bio si toxic ali to netrebas tako rijesavat. Idi van i prosetaj se ovako ces biti previse toxic i pljuvat ces po svemu. Zasto mislis da ja radim gluposti na serveru? Zato tako da tu toxicnost iz sebe izbacim, a kad me bas udari idem vijezbat i to je to. Zato razmisli malo prije nego sta kliknes na google i napises grand rp forum.
ne moze da ide napolje ima nanogicu debilKad ti počnes razumit da je ovo igra za zabavu, ti ovo shvacas previse i tuzis sve ostale onda cu imat respect za tebe, vjerujem da ce i jos puno ljudi dobit respect. A sad eto zali se na sve org poredu i zali se na sve igrace na serveru. Ajmo priznat nesto, ti si umro i bio si toxic ali to netrebas tako rijesavat. Idi van i prosetaj se ovako ces biti previse toxic i pljuvat ces po svemu. Zasto mislis da ja radim gluposti na serveru? Zato tako da tu toxicnost iz sebe izbacim, a kad me bas udari idem vijezbat i to je to. Zato razmisli malo prije nego sta kliknes na google i napises grand rp forum.
POVLACIM STO SAM REKAO GRESKA HTEO SAM NA DRUGI FORRUM . IZVINI MATKEne moze da ide napolje ima nanogicu debil