Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD korumpirana biografija | Fasa Hikaru | 10793

Rejected
Status
Not open for further replies.

Fasa

Player
Player
Joined
Dec 24, 2021
Messages
117
Roditelji:
Otac:
Gen Hikaru
Majka: Ana Hikaru
Visina i tezina: 187cm,90kg
Vrsta tijela: Atletska Gradja , Odlicne Spretnosti i kondicije
Boja ociju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaze: Ima
Nacionalnost: Srbin
Državljanstvo: Americko
Osobine: Druzeljubiv, Pricljiv, Tolerantan,Strog po potrebi, Odgovoran za svoje postupke, cesto porodicu stavlja u prvi plan



Fasa Hikaru odrasta u veoma bogatoj porodici. Njegov otac je bivsi pripadnik vojske a sada major u penziji i preduzetnik u San Andreasu i u svojoj kancelariji provodi sve svoje vrijeme te ga nikad nema kuci. Fasina majka nekadasnja glavna sestra na odeljenju za intezivnu negu iz Vice City-ja, naizgled veoma sretna i aktivna zena, drzi velnes centar i po cijele dane ispija kafe sa svojim prijateljicama. Zbog prezauzetosti njegovih roditelja Fasa provodi vecinu vremena sa svojim prijateljima i posecuje streljanu vise puta nedeljno gde vezba i usavrsava svoje vestine i rukovanje svim vrstama oruzja.

Fasa sa 19 godina upisuje vojnu akademiju i nedugo zatim postaje jedan od najboljih vojnika u svojoj klasi. Tokom sredje skole nekoliko puta je ucestvovao na sportsko manevarskim avio mitinzima na kojima je pokazivao izvanredne rezultate.Fasa posjeduje znanje za pilotiranje bilo kojim vazdusnim prevozom.

Fasino odrastanje sa takvim roditeljima bilo je kao u internatu, nikad nisu bili tu i nikad nisu imali vremena za njega. Podizali su ga baka i deka koji su bili uvek kod kuce i uvek su imali vremena za razgovor i savetovanje. Provodeci svaki dan svoga odrastanja sa njima, Fasa je iz bunta prema roditeljima poceo da se druzi sa klincima koji su dilovali razne opijate za lokalne bande na uglovima blizu njegove sredje skole. Neznajuci za bogatstvo Fasinih roditelja klinci iz predgradja prihvatili su ga kao jednog od njih. Neizivljen kao tinejzer, Fasa pocinje sa svojim prijateljima da krade automobile, koristi razne droge i sve manje vremena provodi u skoli. Savladavsi voznju koja mu je od uvijek bila velika strast, Nedugo zatim uspeva da se vrati na pravi put i na nagovor svog dede zavrsava vojnu skolu koju zapoceo.

Nakon zavrsetka skole dobija posao kao desetar u vojci pod vodjstvom Pancha Vanile, gde je pokazao da ume da rukuje sa svim vrstama oruzja i da je sposoban da dosta stvari za koje inace ostalim vojnicima potrebno neko vreme, savlada u sto kracem, roku sto efikasnije zbog svoje ljubavi prema vojsci i svojim sposobnostima koji ga krase. Kao nagradu za svoje rezultate i primerno sluzenje biva unapredjen u Porucnika, na vezbama se pokazalo da moze da privodi lica bez problema drzeci svoj revolver u jednoj i kolegu(na vezbama zatvorenika) drugom rukom. Nakon duzeg vremena odlazak tadasnjeg generala u penziju primorava Fasu da napusti vojsku i zaposli se kao clan Federalnog istraznog biroa, gde nastavlja da svojim akcijama i hapsenjima odusevljava kolege iz FIB-a.

Dobim sluzenjem i zaslugom dobija ponudu za mesto Pukovnika u sadasnjem LSPD-u, koju on prihvata i opravdava pohvale koje ga prate jos iz vremena dok je bio u Nacionalnoj gardi i kasnije u Federalnom istraznom birou.


-Fasa zbog svojih losih navika iz mladosti i zavisnosti moze da koristi narkotike i dok je na akcijama.
-Fasa zbog vrlo teskih i napornih vezbi za vreme sluznje NG-a je u stanju da hapsi,pruza prvu pomoc i vuce lica dok drzi svoj revolver u ruci.
-Fasa zbog ljubavi prema oruzju je u stanju da korsiti sve vrste oruzja cak i sa oznakom XXX.
-Fasa zbog uspesnim rukovanjem teskim naoruzanjem sme da korsiti heavy sniper za zastitu grada od kriminalaca.
-Fasa zbog uspesne sluzbe u drzavnim organizacijama je u stanju da sam ide protiv 2 naoruzana coveka.
-Fasa zbog ljubavi prema porodicu je u stanju da pusti do 1 coveka dnevno iz svoje porodice prilikom hapsenja.
-Fasa zbog iskustva upravljanjem vozilima u mladosti je u stanju da se krece autom na mestima gde put nije obelezen.
 

Nikola Gojkovic

Player
Player
Joined
Dec 6, 2021
Messages
1,120
Biografija ODOBRENA!

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom