Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
871
Players nickname
Nikola_Falcone
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Sep 16, 2022
Time
00000
Proofs
Ban eviding

Nikola Falkone

Player
Player
Dear Mazhor, I would like you to give me another chance to play on the RS project, I got the Black List 3 months ago and I realize that I was wrong and I am still wrong, but I want to apologize to everyone I offended because I only intended to return to this Project. I love this project very much and I played it every day, but I wrote something that I shouldn't and I will solve the problem if at all possible. I would like you to give me this last chance, I promise that I will respect all the rules of the server, clear all my money, everything that is needed, but I just want to return to GrandRP

FOR MUJO AND ABRAHAM:
Dragi Administratori, pre svega zelim da se izvinim za moje ponasanje sto sam vas uvredio i sto sam pisao razne stvari na privatnom discord serveru.
Svatam da nisam trebao tako da se ponasam u toji situaciji, a zasto sam se tako ponosao... Razlog zato jeste G.P 1.4 za posedovanje vise od twink acc za koje nisam znao ni da posedujem (posedujem acc: Nikola_Falcone871, Anastasija_Lucic24680 valjda i Nikola_Fakone28890 po ID moze da se vidi kada je koji napravljen I U LOGOVIMA)

Jednog dana sam dobio ban za G.P 1.4 a moji drug od kog sam usao na acc je dobio za G.P 1.1 i dobio je unban i izvinio sam se za to takodje Velja Moncler i Nebojsa Radisic su dobili Unban i ako ste rekli da vise nikad nece moci da igraju na RS projectu. Poslao sam 4 unban Appela koji su mi odbijeni jedan za drugim. Tu sam se jako uvredio posto sam samo pre par dana izasao iz admina da bi se vratio u RP i bio u dobrim odnosima sa svima (TO NE ZNACI DA SAD TRAZIM NEKE POVLASTICE) samo sto bi lagao ljude sa kojima sam radio stavite se u moju poziciju Igram Grand od prvog dana svo svoje vreme i rad ulazim u ovaj server da bi progresovao sto vise i da stekenem neki novac. Otisao sam u admine sa nadaom da cu svoje znanje o ovom serveru i da pomazem drugima...

Nisam se bas dobro okusao u ovom poslu i zato sam napustio. Takodje sam video da je moji dobar durg Seval Murinjo napisao na forumu za Sve CHIF admine i Ivkezza
Nisam zano sta vise da radim i onda sam poceo da pisem to na forumu onda nakon nekog vremena sam svatio sam da mi je ovaj server mnogo drag i da imam mnogo uspomena PROSLO JE VISE OD 3 MESECA KAKO NEIGRAM I SVAKI DAN POKUSAVAM DA SE VRATIM..

Voleo bih da sa Abrahamom mogu porazgovaram a ne da mi pisie odbijeno i da nece da porazgovaramo JA SE ISKRENO IZVINJAVAM SVIM ADMINIMA KOJE SAM UVREDIO NE ZNAN KAKO OVO DA VAM DOKAZEM. Obrisite mi sav novac sto se mene tice samo zelim da se resi ovo..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom