Sve u POV-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dvojica gore i mene jedan s ledja ubio, sretno sa warnom momcine znam o kojoj trojici pricas, kad su samo dvojica iz fam-a , lose si se informiso.
Ni prvi ni poslednji.dvojica gore i mene jedan s ledja ubio, sretno sa warnom momci
Moraju i oni bizwar uzet pa makar i na ovaj nacindvojica gore i mene jedan s ledja ubio, sretno sa warnom momci
Slažem se totalno, mislim oko psovki koje im je neko uputioUvazena administracijo kao sto mozete cuti i vidjeti na dostavljenom pov-u covjek govori "jebem vam familiju da vam jebem familiju, jebem vam najmilije". Isto tako koristi animaciju držati ružu s kojom se baguje na svakom eventu, da izgleda kao da gleda u drugom pravcu. Smatram da bi igrac trebao biti kaznjen za BA i za G.P. 3.1 Hvala!
Cuti operi kosu masnokosiSlažem se totalno, mislim oko psovki koje im je neko uputio
zamisli pričaš sam sa sobomC
Cuti operi kosu masnokosi
Haha pa Venom nije godinu dana uzeo bizzSta ces Hydra nije uzela bizwar 3 dana pa moraju ovako.
Zamisli kad budes ubijen u Rl sve imam o tebi prvo majka ti mrtva i otac i sve cao plakaceszamisli pričaš sam sa sobom
Napaseš mi se s jajaE moji Hydranti koliko ste jadni. Pohvala za vašeg leadera koji ima autoritet
Brate bujrum u Bihać, naša su vrata širom otvorena, imamo prelijepu rijeku Unu i dobre virove koji gutaju plivačeZamisli kad budes ubijen u Rl sve imam o tebi prvo majka ti mrtva i otac i sve cao plakaces
Ok zapamti bices ubijen i i roditeljiBrate bujrum u Bihać, naša su vrata širom otvorena, imamo prelijepu rijeku Unu i dobre virove koji gutaju plivače
jedva čekam brate, svakako mi je dosadiloOk zapamti bices ubijen i i roditelji