Zelim da ponovo otvorim slučaj sa ovog linka:
Dakle, smatram da ova odluka uopšte nije ispravna i ne želim da ispastam bez razloga zbog lose administracije.
Znaci, vec sam izgubio 1 vece igranja a koliko vidim izgubicu i sutra ceo dan i zelim da mi to nekako bude nadoknadjeno!
I zelim da dobijem unban jer nisam prekrsio nikakvo pravilo a ja sam taj nad kojim su bila prekrsena opsta pravila Roleplay-a vise puta u celoj toj situaciji. (i to ne samo tu, vec otkako igram na serveru to se stalno desava, u svakoj situaciji, ali to cemo ostaviti za neku drugu temu)
Ocekujem brz odgovor i razumevanje, hvala unapred.
I mislim da ovaj admin treba da snosi posledice zbog svojih losih odluka.
Approved - Unban Appeal | G.P. 3.2 | Ante Djukela
Kolega Bery Crack i ja (radimo za FIB) smo došli blizu bolnice u gradu jer smo preko PDA locirali osobu osumnjičenu koja je imala 5 zvezdica, išli smo u tom području i legitimisali sve sumnjive osobe dok nismo na kraju i našli trazeni osobu. Dok smo mi tu RP-ali, uzimali dokumenta i pokušavali...
gta5grand.com
Dakle, smatram da ova odluka uopšte nije ispravna i ne želim da ispastam bez razloga zbog lose administracije.
Znaci, vec sam izgubio 1 vece igranja a koliko vidim izgubicu i sutra ceo dan i zelim da mi to nekako bude nadoknadjeno!
I zelim da dobijem unban jer nisam prekrsio nikakvo pravilo a ja sam taj nad kojim su bila prekrsena opsta pravila Roleplay-a vise puta u celoj toj situaciji. (i to ne samo tu, vec otkako igram na serveru to se stalno desava, u svakoj situaciji, ali to cemo ostaviti za neku drugu temu)
Ocekujem brz odgovor i razumevanje, hvala unapred.
I mislim da ovaj admin treba da snosi posledice zbog svojih losih odluka.