Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16362
Players nickname
Zijo Popara
Suspect ID
243
Date of violation
Sep 17, 2022
Time of violation
13:09
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/196391

MachineGun

Player
Player
Pa za to se zahvalite vašem jigoro retardano da njega nema niko vas ne bi ni dirao
Ne razumijem čemu miješanje cijele familije radi jednog lika? Ako smo jučer pričali Lukas, Jeff, Gucci, Davor i ja da nečemo imati više posla jedni s drugima vi nakon 20 min dolazite i ubijate nas opet...

bigguccisosa

Player
Player
Ne razumijem čemu miješanje cijele familije radi jednog lika? Ako smo jučer pričali Lukas, Jeff, Gucci, Davor i ja da nečemo imati više posla jedni s drugima vi nakon 20 min dolazite i ubijate nas opet...
Pa ti to sad radis, mjesas celu familiju za Alesandro da dobije ban :) Tako si mi odgovorio

navijacipartizanaa

Kad izvucem liniju startujem dzokavacc
Player
ma sine atentat vam se sprema

MachineGun

Player
Player
Cuti matori idi pi alkohol i jebi kur**
Tko si ti brate? Neki totalno nebitan lik. Brini se ti za sebe ja tebi ništa nisam rekao niti me interesiraš. Imaš svoj život živi ne petljaj se u tuđi ili ti je toliko bijedan da moraš?

bigguccisosa

Player
Player
Sosa to je bilo nakon razgovora... Ja mogu dečku reći da povuče žalbu, ali čemu pogledaj ove tvoje kako se ponašaju...
Ma ja pricam izmedju mene i tebe ko odraslih ljudi, ja i ti nikad nismo bili na losih termove.. :)

Mixa Dior

Player
Player
POV je kratak 1 minut + se vidi da igrac iz venoma ima nedozvoljen redux(no recoil)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom