Cuti matori idi pi alkohol i jebi kur**Sosa to si ti?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cuti matori idi pi alkohol i jebi kur**Sosa to si ti?
Jedan i jedini brat moj, zato sam i ti reko da se mi znamo od prije i nisam vjerovao da bi nesto vakvo uradio. Mozda nisi ti kriv ali opet je tvoj covjekSosa to si ti?
Nije kuci, na odmoru jeJel dostavio ovaj POV sto nema?
Ne razumijem čemu miješanje cijele familije radi jednog lika? Ako smo jučer pričali Lukas, Jeff, Gucci, Davor i ja da nečemo imati više posla jedni s drugima vi nakon 20 min dolazite i ubijate nas opet...Pa za to se zahvalite vašem jigoro retardano da njega nema niko vas ne bi ni dirao
gle stvarno neam recoil hahahaŠto da povlači , neka dobije ban na 60 dana
Pa ti to sad radis, mjesas celu familiju za Alesandro da dobije ban Tako si mi odgovorioNe razumijem čemu miješanje cijele familije radi jednog lika? Ako smo jučer pričali Lukas, Jeff, Gucci, Davor i ja da nečemo imati više posla jedni s drugima vi nakon 20 min dolazite i ubijate nas opet...
Gotovo je sad krece rusenjeNe razumijem čemu miješanje cijele familije radi jednog lika? Ako smo jučer pričali Lukas, Jeff, Gucci, Davor i ja da nečemo imati više posla jedni s drugima vi nakon 20 min dolazite i ubijate nas opet...
ma sine atentat vam se spremaNe razumijem čemu miješanje cijele familije radi jednog lika? Ako smo jučer pričali Lukas, Jeff, Gucci, Davor i ja da nečemo imati više posla jedni s drugima vi nakon 20 min dolazite i ubijate nas opet...
Tko si ti brate? Neki totalno nebitan lik. Brini se ti za sebe ja tebi ništa nisam rekao niti me interesiraš. Imaš svoj život živi ne petljaj se u tuđi ili ti je toliko bijedan da moraš?Cuti matori idi pi alkohol i jebi kur**
A mislis da moze nesto iskombinovat za taj vremenski period? Ha?Sta oce oces ima 12h rok
Pa mozda se vrati iz odmoraA mislis da moze nesto iskombinovat za taj vremenski period? Ha?
Sosa to je bilo nakon razgovora... Ja mogu dečku reći da povuče žalbu, ali čemu pogledaj ove tvoje kako se ponašaju...Pa ti to sad radis, mjesas celu familiju za Alesandro da dobije ban Tako si mi odgovorio
Ma ja pricam izmedju mene i tebe ko odraslih ljudi, ja i ti nikad nismo bili na losih termove..Sosa to je bilo nakon razgovora... Ja mogu dečku reći da povuče žalbu, ali čemu pogledaj ove tvoje kako se ponašaju...
Vidi pivo jbtVidi discord sosa
Jbg selfreport i to 60danaPOV je kratak 1 minut + se vidi da igrac iz venoma ima nedozvoljen redux(no recoil)
Joj ajde ne smaraj molim te.I bolje šuti.Vidi pivo jbt