Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Krađa iz porodičnog vozila | ID:30681

Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
30681
Date of violation
Sep 17, 2022
Time of violation
17:10
Proofs
https://youtu.be/UQUAJrB1CYQ

Ray Gold

Player
Player
Sve se vidi u POV snimljen log gdje je osoba pokrala iz porodičnog vozila sto je mogla i bas u trenutku kada sam snimao logove napustio je familiju.
To sto je ukrao nema nikakvu vrjednost nego ovakvi igraci ne zasluzuju da budu dio ove zajednice niti da imaju mogucnost igrati na istoj jer na tudoj muci se ne stice bogatstvo.

dany L.P. od Ray-a i ekipe iz fam.

Ray Gold

Player
Player
Jadno za sta ti kacis coveka
dali te ko zvao ovdje? imas li potrebu komentirati?? ako je tebi uredu ovakav debil da igra onda ga odvedi sebi u fam i daj mu sve neka uzme ... da me je pitao dobio bi 500 panela za džabe a na ovakav nacin ce dobit ono sta se bobija za prekrseno pravilo..

ko god me zna taj ce da dobije sve ukoliko je normalan i ljepo pita da mu treba nesto pa i pare nisu problem dat cu ti sve ali na ovakav nacin neces ni 2 sjemenke da uzmes jer to mrzim kad je neko takvo đubre da radi ovo..

Oakley Margiela

Player
Player
Sve se vidi u POV snimljen log gdje je osoba pokrala iz porodičnog vozila sto je mogla i bas u trenutku kada sam snimao logove napustio je familiju.
To sto je ukrao nema nikakvu vrjednost nego ovakvi igraci ne zasluzuju da budu dio ove zajednice niti da imaju mogucnost igrati na istoj jer na tudoj muci se ne stice bogatstvo.

dany L.P. od Ray-a i ekipe iz fam.
dodji kazino da ti vratim semenke

Stiven Ricardo

Player
Player
Dzaba komentarisete i lajkujete,dislajkujete odluka je na adminu a ne na vasem dislajku,komentaru....
Decko ima potpuno pravo da prijavi coveka i za 1 panel ako zeli i to postujem nije stvorio nesto da mu neki lik dodje u fam i uzme sve naravno to nije skupo ali je ruzno i glupo tako.
A sada o ovima koji bacaju like protiv ovoga ne bi posto su se sami pronasli.....
Uzeli kuce,biznise i napravili novu fam
Ali sve jedno im hvala posto pokazuju nase kvalitete posto su prosli Gold-ovu skolu da nije bilo Gold-a ne bi bilo ni njih kao neka suntava familija..
Pozdrav

Stiven Ricardo

Player
Player
Sada jedino mozete da se bavite samnom koji imam 17 godina pa vam ucutkujem usta dok vas 30 iz vase fam smislja citat za mene koji sam fakultet za vas.

Stiven Ricardo

Player
Player
I samo imam jedno pitanje za Salamancu Family kako mozete da se dicite tudjim stvarima i onim obdanistem od familije??

Stiven Ricardo

Player
Player
I popusis ga salamncii al ako ti dozvolim a nedozvoljavam ti
Pa nisam gay za razliku od tebe....
ne znam ko odavde voli da ga pusi preko kamere?
verovatno znas nego se pravis da ne znas kako bi ispao dobar brat pa neces da tuzis zenu od tvog brata kod njega da se preko kamere drnda sa Salamancinim obdanistem...

Stiven Ricardo

Player
Player
I popusis ga salamncii al ako ti dozvolim a nedozvoljavam ti
Pa ti mozes jedino da nudis nekome da ti to radi posto nisi sposoban curu da nadjes neku pa da ti to ona radi
ali verovatno svi vide kakav si mutav mamlaz pa zato....

Stiven Ricardo

Player
Player
Molim dokaze ljago
Sljamaro jedna bolje ti je da se pokrijes tvojim neokupanim usima i da cutis.....
Jel ste celu Salamancu digli na mene pa ste smisljali ove textove??
Moram opet da ponovim da vas 30 ne moze bolje od mene posto sam ja fakultet za vas i vase pilece mozgove....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom