Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected CB, RDM, CR | ID 784 , ID 166 , ID 1777

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22622
Players nickname
Gary Shuxna
Suspect ID
166
Date of violation
Sep 17, 2022
Time of violation
20:49
Proofs
https://youtu.be/Lt8uvXyPKGc

Gary Shuxna

Blocked
Blocked
Radarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!

Nikčee

Player
Player
au a vi na discordu
3 clana LSPD-a rade MG pricanjem na discord, ovo je self report

Last edited:

-Leon-

Player
Player
Radarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!
Sta sam ja tu tocno krivo uradio, vi ste prvi poceli da pucate i jos ste na discordu
rispekt

assc

Player
Player
i mi dobijemo demorgan za to a vi dobijete warn i za fam i za lspd za taj mg na discordu, sami sebe ste sjebali, pozdrav i uzivajte

assc

Player
Player
i kako je rdm ako vi po nama celo vreme pucate i kad mi vama uzvratimo onda je kao rdm?

assc

Player
Player
i kakav cb i cr sta se gubis? kakve veze imaju id 784 i 1777 sa icime ovdje? jedino vas je id 166 pobio jer ste vi prvi po nama pucali a to ste isjekli i nista drugo nije prekrsen, sta se gubite? uzivajte u warnu za pd i fam, poz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom