Radarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako je cb ako ne radis u pd, fib, sahp ili ng? ahahhaRadarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!
Sta sam ja tu tocno krivo uradio, vi ste prvi poceli da pucate i jos ste na discorduRadarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!
i mi dobijemo demorgan za to a vi dobijete warn i za fam i za lspd za taj mg na discordu, sami sebe ste sjebali, pozdrav i uzivajteRadarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!
i kako je rdm ako vi po nama celo vreme pucate i kad mi vama uzvratimo onda je kao rdm?Radarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!
rađe to izbrisiRadarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!
i kakav cb i cr sta se gubis? kakve veze imaju id 784 i 1777 sa icime ovdje? jedino vas je id 166 pobio jer ste vi prvi po nama pucali a to ste isjekli i nista drugo nije prekrsen, sta se gubite? uzivajte u warnu za pd i fam, pozRadarska kontrola na mostu. Dva puta saljemo Administraciji tiket. I na kraju se ovo desava. A ID 22086 i ja dobijamo WARN!
najjace da ju povlacis, ostavi je sadPOVLACIM ZALBU
aaaaa neee nema sad, ostavi ostavi, lagano warn za tvoju fam i pdPOVLACIM ZALBU
ma nije valjda da si shvatio da si sam sebe sjeboPOVLACIM ZALBU