Msm da je to dovoljno dokaza.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko ima samo dobru gaming chair a ovo je cisto namestanje banaMsm da je to dovoljno dokaza.
Vidis da mu net puca i da se je hilo a takodje mu ne mozes nista glup si isk brtMsm da je to dovoljno dokaza.
Pa ako mu net puca sto onda igra,ne znam ja nistaVidis da mu net puca i da se je hilo a takodje mu ne mozes nista glup si isk brt
Resio si me uffPa ako mu net puca sto onda igra,ne znam ja nista
A vidim da si i ti dobio Bananu.![]()
Dobicu unban vrv pa onda idemo u arenu 1v1Pa ako mu net puca sto onda igra,ne znam ja nista
A vidim da si i ti dobio Bananu.![]()
Hahaha,ovo je OC EVENTOvdje ti samo mozes dobiti MG jer pricas preko diskorda hahaGG
Ja ne zelim da se pucam,kao svi ostali,ja uzivam u Rp.Dobicu unban vrv pa onda idemo u arenu 1v1
Ti uzivas samo da dudlas k ljudima kako bi bio bitan na srvJa ne zelim da se pucam,kao svi ostali,ja uzivam u Rp.
Hahahaha, a ti zaradjujes tako sto koristis TwinkTi uzivas samo da dudlas k ljudima kako bi bio bitan na srv
Ne koristim vise to je bilo nekad kad sam pocinjo da igramHahahaha, a ti zaradjujes tako sto koristis TwinkHahahaha
Hahaha, vidim da si banan za GP 1.4Ne koristim vise to je bilo nekad kad sam pocinjo da igram
Ne smarajHahaha, vidim da si banan za GP 1.4![]()
Hahahah,jedino ti mogu reci da naucis pravila Servera pa onda dodji igratiNe smaraj
Znam ja dovoljno pravila servera meni nije srv da ja dam zivot serveru kk bi imao mnogo pare kao ti meni je server da dodjem da zajebavam a pravila znam bolje od tb ali ne zelim da ih postujemHahahah,jedino ti mogu reci da naucis pravila Servera pa onda dodji igrati![]()
Pa vidim gde si zavrsio,i opet ces. Ja ne igram puno samo koliko mi je volja igrati.Znam ja dovoljno pravila servera meni nije srv da ja dam zivot serveru kk bi imao mnogo pare kao ti meni je server da dodjem da zajebavam a pravila znam bolje od tb ali ne zelim da ih postujem
Hocu !!!Log trazi mu piovi njegov,ali izgleda kao da koristi
Cheats