By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i da su mi odbroili ne smiju me ubijati izvan hqDa li su ti 5 sek
dobro ja cu dobiti svoju kaznu a vi warnRadio si MG
nije me pucao 1 nego vise ja vidim visevdm upadanje u sediste orga mg i 1 te je pucao
self report XD
Kako baitam objasni mi ja sam skocio sa biciklom i to je to udario sam ga na gresku onda sam pobegao1 te lik puca, ti baitas, vdmas
druze molimte cuti 10 puta na dan radish nlrvdm upadanje u sediste orga mg i 1 te je pucao
self report XD
HGAHAHAHA 5 sekundi kaze a on u hq bio 3 sekundeVDM u HQ = Baitanje. Dobio si uslov od 5 sekundi, s tim da ga nisi ispostovao, pucanje je odobreno A ovo sto kazes da te ne smeju ubijati izvan HQ, izvan HQ je Ghetto…
pa brate kad krse pravila ja sta da radim ja sam doso da ih pozdravim oni me pucaju iz hq tako da ja imam pravo da im nabijem warn pozdravSamo ne razumem, i ne shvatam zasto tvoja narav i tvoj mozak dozvoljavaju tebi da se ovoliko izblamiras? Dolazis biciklom skaces tu ko majmun pravis probleme i posle ti je krivo kad te neko ubije? Sedi dole pokrij se usima sramota jedna.
Jeste brt a nije da ti nisi nista skrivio hahapa brate kad krse pravila ja sta da radim ja sam doso da ih pozdravim oni me pucaju iz hq tako da ja imam pravo da im nabijem warn pozdrav