Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro_Balboa
Suspect ID
3293
Date of violation
Sep 21, 2022
Time of violation
10:48
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/199594/#post-713367

te0vichhhr

Player
Player
u prilozenoj slici vidi se da je lik napisao u ooc chatu da sam bolestan mislim da je ovo zasluzilo ban 30 dana za OOC toksicnost

Neloe33

Player
Player
A na videu bi se trebalo cuti kako ti meni psujes majku, i ne znam kako se neko odrastao moze tako ponasati? Stvarno bolesno, a i na osnovu toga ti zelis nekome namjestiti ban? Ako cu ja dobiti ban za to, naravno i ti ces isto za psovanje majke, jer ne znas da li je ja imam, i ja imam potpuno pravo da te udavim zbog toga jel ti jasno?

Neloe33

Player
Player
A na videu bi se trebalo cuti kako ti meni psujes majku, i ne znam kako se neko odrastao moze tako ponasati? Stvarno bolesno, a i na osnovu toga ti zelis nekome namjestiti ban? Ako cu ja dobiti ban za to, naravno i ti ces isto za psovanje majke, jer ne znas da li je ja imam, i ja imam potpuno pravo da te udavim zbog toga jel ti jasno?
I naravno zelim video kompletan od kako su se oni zabili u mene i pokusavali da me pokradu sa 1 autom njih 2, i kako mi vrijedja majku i sve i tek onda mozemo ZAKLJUCITI OVU TEMU

Lyn Zuyev

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Prilozite POV cele situacije. Imate 6h da to uradite.

Lyn Zuyev

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Zalba povucena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom