Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24682
Players nickname
Anel_Legijon
Suspect ID
00000
Date of violation
Sep 22, 2022
Time of violation
19:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XoCWqql17u0

Anel_Ofisl

Player
Player
ID 27506 | FailRP , KRP , MG (lik zove na diskord ili na chat da dodju ovi njegovi) Nema strah nas 3 stojimo i drzimo oruzje on kao policajac nema straha za svoj zivot.
ID 4066 | Pucanje u Z.Z 1.1 , Hapsenje bez dokaza, bez pretresa , bez naloga.
ID 25121 | popratno lice koje takodje odbija pravilo dogadjaja.

zatrazio sam saslusanje admina niko nije dosao u 4 klipa se vidi da sam zvao po 5-10 puta niko se nije odazvao i lik me je priveo

((nisam mogao 3 pova stavit u proofs neda vise od 1 linka iz nekog razloga))

ID : 27506
ID : 4066
ID : 4066
dokaz da nije bio LTA(ne mojom krivicom) :

Fasa

Player
Player
jedini ti ovde krp radis, 5 puta zoves admina, spominjes pov u sred rp-a i odbijas da sklonis oruzje a imas puske na glavi, bravoooo legendo najaci si tii

AleksaAcanovic

Player
Player
jedini ti ovde krp radis, 5 puta zoves admina, spominjes pov u sred rp-a i odbijas da sklonis oruzje a imas puske na glavi, bravoooo legendo najaci si tii
Teletabisi ,Dzumare hahahahahaah apsi apsi aspsi

Anel_Ofisl

Player
Player
care moj ako sam ja prekrsio nesto nek mene kazne al ako ovo ne rijese onda nema smisla prijavljivat ista , lik sam dolazi do pijace bez ikog. U RL ti ces doc i kao na sred pijace trazit oruzje? pa neko ce te sprdat max ja sam skonto da je policajac ne fibovac sto policajci ne mogu radit, to nije njegova duznost, 2 radi baiting sto isto nije dozvoljeno , 3 poziva svoje ljude preko bubice ili preko chat nebitno znaci FailRP , ja sam bio isfrustiran na klipu iz razloga toga sto 20 puta zovem administraciju da mu objase da ne smije sam dolazit bez razloga i trazit tek tako dokumentaciju, njegov kolega mene ubija i privodi kao imal ko jos sta protiv? nas 3 stojimo na pijaci i on kao ne boji se za svoj zivot ja pistolj drzim u ruci on kao dize mitraljez kao osjeca se ugrozeno sam 1 na 3.

ugl nek administracija presudi nece mene niko pravit budalom.

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da prihvatim ovu žalbu.

• ID 24682 ce dobiti kaznu za MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom