Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro_Reyli
Administrators nickname
Lukas Anderson
Date
Sep 23, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/200890/

te0vichhhr

Player
Player
Dobar dan, dobio sam ban za vredjanje tudje majke. Kazao sam to iz frustracije jer su me pucali pre pocetka eventa. Momak me okacio na forum i nakon sto smo pisali preko discorda odlucio je da zeli da povuce zalbu i napisao je i administratoru Lukasu medjutim Lukas je odmah prihvatio zalbu i nije momak stigao da povuce. Dokaze da je hteo da povuce cu okaciti sad.

te0vichhhr

Player
Player
ako je bilo kako moguce da se dobije unban znam da je lukas donio ispravnu odluku ali kad je vec momak htio da povuce da se to rijesi nekako

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Dobar dan, dobio sam ban za vredjanje tudje majke. Kazao sam to iz frustracije jer su me pucali pre pocetka eventa. Momak me okacio na forum i nakon sto smo pisali preko discorda odlucio je da zeli da povuce zalbu i napisao je i administratoru Lukasu medjutim Lukas je odmah prihvatio zalbu i nije momak stigao da povuce. Dokaze da je hteo da povuce cu okaciti sad.
moja krivica nisam stigao da povucem zalbu a kada sam hteo piusalo error zalba zakljucanha

Status
Not open for further replies.
Top Bottom