Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan_Rollercooster
Administrators nickname
Relja_Shayk
Date
Sep 24, 2022
Time
20:00
Proofs
nazalost nemam

Boksa

Player
Player
Ja pre manje od 5 min sam sedao sam na pijaci i sedao sam miran nista nisam radio kreno pricat sa drug i onda odjednom dobijam warn i demorgan za pzz 1.1
pitao sam administrator sto sam dobio nije imalo ni threads zakaceno dok me stavio u demorgan ja sam ga pitao sta bilo i on mi rekao da sam se pucao kod zatvora a to bilo pre skoro 10 sati i mi je rekao da je specao situaciju tad a odjednom samo kaze da je samo mene video da sam pucao iako on je rekao da je specao od sami pocetak desavanja pucnjave kod zatvora je rekao samo da je video mn kako pucam iako panduri mene krenuli prvi da pucaju iako ja sam samo sedao sa strane i gledao situaciju sta se desava u tim slucaja ako je specao nek stavi i panduri demorgan i nek im daje warn ako je u tim slucaju.Isto i sinoc isto se desilo gde on video samo mene kako ja radim stvare gde co leader balasa fran ni mi je brojao 5 sec da izadjem i odmah kreno da me puca i ipak ja sam zavrsio u demorgan nadam se da ce se resit ovaj slucaj sa ovaj korumpirani administrator i hvala puno ako resite ovaj slucaj u tacni nacin hvala puno oped i cao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom