Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31566
Players nickname
Synx_Klinac
Suspect ID
705
Date of violation
Sep 25, 2022
Time of violation
15:08
Proofs
https://youtu.be/WqSguZiWLnY,,,https://youtu.be/qxWgh8LNizw,,,https://youtu.be/6BGG3kZTBp8

Synx_Klinac

Player
Player
Dobar dan sve se vidi u POV dole ima 3 linka 3clipa kako lik radi PG i kako pcuje. Usao sam na server neki lik reko sam da me odveze do hotela sto sam umro pred ovo i odvezio me tu i FIB poceo pucat i me ubili i tu se vidi kako me nosi do zatvora i kako me pcova i radi PG. Lik mali id i nezna sta radi. Samo morate kopirati jedan po jedan link. Nemogu sve 3 u jednom evo tu ispod

Last edited:

Tajksi Angel

Tyksy
Player
Dobar dan sve se vidi u POV dole ima 3 linka 3clipa kako lik radi PG i kako pcuje. Usao sam na server neki lik reko sam da me odveze do hotela sto sam umro pred ovo i odvezio me tu i FIB poceo pucat i me ubili i tu se vidi kako me nosi do zatvora i kako me pcova i radi PG. Lik mali id i nezna sta radi. Samo morate kopirati jedan po jedan link. Nemogu sve 3 u jednom evo tu ispod

bravo brate kacis zato sto te izvredjo neznas ti ista brt moj uso si pre 2 sata u igru

Synx_Klinac

Player
Player
au brt kazes 32k id kaze 705 id da ne zna igrat zato sto psuje i ne krsi pg
ma ti neznas igrati tako se cini ti neznas sta je PG kako me vuces preko zida i zatvorena vrata?? Si igrao nekad Role Play ovo spored mene niko nezna roleplayat tu treba samo WL to je to, idi nauci da igras nauci sta pravila znace i nauci neki primer pa pricaj ne da mi psovas i raditi pg

Tajksi Angel

Tyksy
Player
ma ti neznas igrati tako se cini ti neznas sta je PG kako me vuces preko zida i zatvorena vrata?? Si igrao nekad Role Play ovo spored mene niko nezna roleplayat tu treba samo WL to je to, idi nauci da igras nauci sta pravila znace i nauci neki primer pa pricaj ne da mi psovas i raditi pg
brt ja nzm igrat imam vise iskustva nego sto ces ti ikada imati za 10 god

Tajksi Angel

Tyksy
Player
brt neznas ista to nije PG nego je bug u igrici

Tajksi Angel

Tyksy
Player

stvarno ne kenjaj vise brt i ne kaci ljude na forum ako neznas za sta ih trebas kacit on nije nista prekrsio

Synx_Klinac

Player
Player
stvarno ne kenjaj vise brt i ne kaci ljude na forum ako neznas za sta ih trebas kacit on nije nista prekrsio
neces ti mene kaziti sta da radim i ti neznas igras vidise, kazes mene neznam pravila i sve ja sam igrao SAMP jedno 6godina ti ces mene pravila da mi kazes

Johnny Pluxury

Riddle me this
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljene u zadanom roku + nedovoljno dokaza

Status
Not open for further replies.
Top Bottom