Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Corrupted Bio | Antom Lowe | 1089

Rejected
Status
Not open for further replies.

Antom

Player
Player
Joined
Oct 6, 2021
Messages
85
Ime: Antom Lowe
Pol: Muški
Starost: 34
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Boja očiju: Braon
Boja kose: Nema kose
Tetovaže: Nema tetovaze
Prednosti: Brz, snalazljiv, inteligentan,
Slabost: Nervozan, stresan



Životna priča: 100+ reči: -Antom je rodjen u jednoj siromasnu porodici srednje klase, mesto rodjena je Los Santos, Amerika. Odrastao je tako sto je igrao loptu od peskire na ulicu, Antom je bio jedan od jacih tinejdzera u njegovo djetinstvo, uvek je hteo neke akcije, najveca zelja mu je bila da odgleda akcioni film koji se odrzao u kino. Dok su svi deca igrali i proveli vreme sa otacom, Antom nije imao tu zabavnu priliku, njegov otac je bio invalid zbog povreda u ratu, ali uvek je pricao raznorazne price o njegovom djetinstvo, rat, sluzba u vojsku, kako je upoznao majku i jos.. Zbog te price, Antom je dobio zelju za rad u policiju, ali nije bio finansiski dobar da ide na akademije.

Priča o karijeri: 100+ reči: Nakon studia zbog americkog drzavljanstva koje je dobio po rodjenju , te je pozvan u americku vojsku. Nakon sluzenja osmo-mjesecne obuke je poslat na ratiste u Avganistan. U Avganistanu je naucio sve oko oruzija i voznje van asvalta(po Avganistanskim pustinjama i mesto ratovima). Koristio je oruzje koji je dobio od Gospodin Muhamed, koji je proizvedivao oruzje u ratu u potrebnim situacijama bez serisiki brojeviNazalost u Avganistanu je bio ranjen u podrucje stomaka i od tad boluje od PTSP - Posttraumatski stresni poremecaj ali je stabilan od kad uzima tablete koje mu je turski doktor prepisao.Nakon vracanja iz Avganistana nakon Americkog povlacenja uradio je estetsku operaciju na oziljku. Zbog sav taj napor od vojne, Antom hoce da uziva u zivotu i da radi u policja sa nekim svojim pravama. Kasnije se pridruzio SAHP zbog svojih vojnickih vjestina. Trenutno S.T.A.R.S. - Swat team SAHPA. Svi ga postuju zbog ulogu i bol u rat i niko ne bih posumljao u njega


Osobine:
1. Antom
moze vezivati/vuci/pruzati prvu pomoc/ubacivati(izbacivati)iz vozila sa pistoljem/taserom zbog obuke u avganistanu. (NE PUSKOM)
2. Antom moze koristiti bilo koje oruzije(Heavy/NonHeavy) zbog svojih iskustava u americku vojsku/avganistanskim rat. a i on je jak momak.
3. Antom moze voziti OFF-Road sa bilo kojim Non-sport vozilom uz postovanje pravila grada zbog vozenje auta po pustinama u avganistanu.
4. Antom moze da se nosi sa dva neprijatelja zbog svoje snage i vestine pucanja.
5. Antom ne smije biti izolzen stresu i vikanju od drugih da mu ne bi proradio PTSP
6. Antom moze sam hapsiti, i veoma je uspesan u tome.
7. Antom moze uzimati mito do 100.000$
8. Antom moze koristiti bilo koje oružje, ilegalno ili legalno.
 

Nikola Gojkovic

Player
Player
Joined
Dec 6, 2021
Messages
1,120
Biografija ODOBRENA!

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom