Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9851
Players nickname
Ognjen Dizel
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Sep 25, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/199791/#post-714316

Ognjen Nedic

Player
Player
Dobio sam ban Gp 1.3 (skamovanje).Doslo je do nesporazuma on mi je prodao njegov auto za 1000 ja sam kreno da mu prodam moj ali sam se setio da u gepeku imam puno pusaka i municije,i u isto vreme mi mama udje u sobu i kaze da moram da idem na trening pitao sam ga da li je u redu da mu prodam kada se vratim to je oko 8 rekao je moze ako ne dodjes do 9 kacim te na forum posto je imao POV ja sam rekao moze.Ja sam otiso na traning i negde oko 6 je pokuso da mi posalje poruku a ja nisam bio u igri i pisalo mu je igrac sa ovim brojem ne postoji mislio je da sam ga blokirao i okacio me je oko 6 da rekao je da imam vreme do 9.Kada sam se vratio sa treninga vec sam bio u banu.
Evo ga POV gde je rekao da imam vremena do 9.
A ovo je njegova zalba Approved - G.P 1.3 | ID: 9851 on je tu zalbu postavio u 5,41.
Ja znam da vec imam jednu molbu za unban ali nisam stavio POV tu a i mazhor ima puno posla pa malo da mo olaksam i skinem jedan zadatak.
A voleo bih da dobijem unban zato sto sam taman skupio pare za helikopter i kupio sam ga a stedeo sam jako dugo a i igram preko 700 sati na ovom serveru.
Hvala i nadam se da ce mo se videti na ovom predivnom serveru.

Ivkezz

Player
Player
Trebao si odmah postaviti žalbu za nas, Sačekaj odgovor od Curatora of the project

Status
Not open for further replies.
Top Bottom