ova dva igraca konstanto glicuju radio da im se na bi vidio smjer gdje ciljaju i da im se ne bi culi metci.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Daj pov da vidimo kako jedeš mesoDruzee,kao prvo nije bug,pogledaj malo bolje svoj PoV,videces da jedem meso. Pozdrav.
sOvdje se jasno moze vodjeti kad me zavrsava da baguje radio
Salji POV,cisto da vidimoDruzee,kao prvo nije bug,pogledaj malo bolje svoj PoV,videces da jedem meso. Pozdrav.
Opticka varka , nit sam ja nit on imao zbagovan radio , imas u povu. Medjutim vas drugar Stanislav ima zbagovan radio,moracu da mu zatrazim pov.Ovdje se jasno moze vodjeti kad me zavrsava da baguje radio
Koliko sam ja skontao po ovom tvom , to je da Davor nema PoV sa ovog eventa.Opticka varka , nit sam ja nit on imao zbagovan radio , imas u povu. Medjutim vas drugar Stanislav ima zbagovan radio,moracu da mu zatrazim pov.
Davora mozes da vidis na 0:22 , 0:33
Po ovom mom mozes da skontas da ne koristimo radio pametni. Jel se zapitate vi nekad "Jbt,koliko smo mi ustvari jedna jadna i depresivna porodica". Ne znam sta drugo da vam kazem , bas jadno..Koliko sam ja skontao po ovom tvom , to je da Davor nema PoV sa ovog eventa.
Pa mene Lukas njihov lider sinoc kaci kao bugabuse jer sam skocio sa krova u areni i koristio radio, a frajer ne zna da se u areni ne moze radio koristiti…Ovo vam je 30 put da me kacite za gluposti , nemate stida. Mogao sam da vas kacim 200 puta , evo ovog vaseg Stanislava mogu da kacim ali necu , zasto bih? Morate sami sa sobom malo da popricate i da vidite u cemu je problem.