Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP PD | ID 3446 I ID 4840

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Alci Joestar
Suspect ID
3446 4840
Date of violation
Nov 21, 2021
Time of violation
01:38
Proofs
https://streamable.com/6pnsgg

Alci

Babo
Player
Ja sam prosao kroz crveno svetlo tu me je policija pocela jurit normalno latio sam bezat jer nisam hteo da placam kaznu oni nas tu kao sto se moze videt na snimku sateraju u cosak ja odlucim da stanem i policajac vadi pusku na mene i pocinje pucat bez ikakvog razloga sto je cist RDM nit sam ih pucao niti ista da imaju razlog da rade tako nesto zelim da lepo budu sankcionisani zbog ovoga ja sad moram cekat 1h u zatvoru zbog toga jer sam im bezao koliko znam u pravom zivotu policiji je prioritet da spase zivote a ne da ubijaju ljude jer su prosli na crvenom svetlu i nakon toga kad sam im vikao u autu da to ne smeju raditi odgovorili su sa smemo mi sve ko si ti da nam branis.

Alci

Babo
Player
Meni su rekli da moze i na taj streamable ali nije problem evo link

Gjorg_Martinsson

Player
Player
Kao prvo ti si od njih bežao, i oni automatski imaju pravo da otvore vatru na tebe. Kao drugo nisi bio ubijen, nego ranjen, i pružena ti je prva pomoć, te si zdrav i prav, možda malo uganuo zglob. Da nisi imao šta da skrivaš, zaustavili bi te i pregledali dogvolu, eventualno napisali kaznu za vožnju u suprotnom smeru.

Alci

Babo
Player
Ne zmam dal si ti ikad video i pravom zivotu da policija juri nekog i da ga izreseta tek tako ti nisi ovde da odgovaras na moju zalbu dal su oni mene ranili ili ubili je nebitno oni su pucali svakako nece se policija u pravi zivot nadat da nece coveka pogodit u glavu ili srce pa da mu moze dat prvu pomoc tek tako

Stepanic

Player
Player
Ne zmam dal si ti ikad video i pravom zivotu da policija juri nekog i da ga izreseta tek tako ti nisi ovde da odgovaras na moju zalbu dal su oni mene ranili ili ubili je nebitno oni su pucali svakako nece se policija u pravi zivot nadat da nece coveka pogodit u glavu ili srce pa da mu moze dat prvu pomoc tek tako
Da li si ti nekad video da se vozilo ne kvari pri toliko udaraca? Gde je kod tebe fearrp? Sto radis PG posle toliko puta udarenog vozila?Tako da dzabe to spominjes, jedini nacin da PD uspe nekoga da zaustavi je da upotrebe oruzje. Posto se vidi da kod tebe nema fearrp i da lagano ide PG.

Alci

Babo
Player
Da li si ti nekad video da se vozilo ne kvari pri toliko udaraca? Gde je kod tebe fearrp? Sto radis PG posle toliko puta udarenog vozila?Tako da dzabe to spominjes, jedini nacin da PD uspe nekoga da zaustavi je da upotrebe oruzje. Posto se vidi da kod tebe nema fearrp i da lagano ide PG.
vidi brate nemoj srat i pusti admine da ovo rese nisi ti niko i nistsa da tu odgovaras na moju zalbu

Alci

Babo
Player
bio sam admin znam ja dobro sta je pg sta je fear rp nemoj me ucit igram roleplay vec 7 godina

Status
Not open for further replies.
Top Bottom