Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Magluta
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 26, 2022
Time of violation
19:36
Proofs
https://youtu.be/rV2VEq1UlzM

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Gospoda familija Crips rade talacku na jahti, rade FearRP zato sto skacu u okean gde imaju ajkule i ne boje se za svoj zivot. Samim tim posto nemaju sredstva koja se krecu po vodenoj povrsini da pobegnu mi ih ne mozemo ovako uhapsiti pa se to smatra pod RP2WIN.
samo si mad sto si izgubio 100k

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Vasi su jucer radili Cisti fail rp na talackoj.Mi smo zauzeli helipad sa helijem vasi su sljetjeli doslovno u nista...

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Vasi su jucer radili Cisti fail rp na talackoj.Mi smo zauzeli helipad sa helijem vasi su sljetjeli doslovno u nista...
isto su i njihovi skakali sa broda juce.FIB bi trebao dobiti disband kakve debile pustaju.Dodju njih 2 na nas 15 kod fam kuce udju u dvoriste i prete nam.Cist Fail

Vukasin_

Player
Player
Gospoda familija Crips rade talacku na jahti, rade FearRP zato sto skacu u okean gde imaju ajkule i ne boje se za svoj zivot. Samim tim posto nemaju sredstva koja se krecu po vodenoj povrsini da pobegnu mi ih ne mozemo ovako uhapsiti pa se to smatra pod RP2WIN.
Ajkule barem ne kukaju i ne kenjaju kad ne uspeju kao neke druge zivotinje sto rade.

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
ovo rp2win ne moze biti zato sto vas 10 stoji ispred nas zgurali ste nas u cosak i sta da uradim da protrcim kroz vas?Skakanje je bila jedina opcija.DTA nije bio uradjen SAHP je ubio sve nas na obali i strah od ajkule nemamo zato sto je jahta blizu plaze a da si se ikada imalo edukovao ajkule ne idu tako cesto blizu plaze.Al jbg Matke ne zna da rp kao covek nego samo place kad nije po njegovom.

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Svaka drzavna org u kojoj si bio dobila je disband + 90% kolega te ne podnosi.Da sam na tvom mestu naucio bih da se ponasam kao normalna osoba

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Decko Jel si ti normalan ? #Samopitam znaci niko nista nesme, Ti sve mozes ? wtf... da si znao tako dobro pravila nebi dobio 100x puta banane Previse si mislio da si bitan lik !!! hahahhahah

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Decko Jel si ti normalan ? #Samopitam znaci niko nista nesme, Ti sve mozes ? wtf... da si znao tako dobro pravila nebi dobio 100x puta banane Previse si mislio da si bitan lik !!! hahahhahah
pametan covek 🤝

Bobche Ganavrno

Player
Player
i vi ste isto plivali u okanu sa ajkulama, niste se plasili za zivot?

Milovan Ashford

Player
Player
ovo rp2win ne moze biti zato sto vas 10 stoji ispred nas zgurali ste nas u cosak i sta da uradim da protrcim kroz vas?Skakanje je bila jedina opcija.DTA nije bio uradjen SAHP je ubio sve nas na obali i strah od ajkule nemamo zato sto je jahta blizu plaze a da si se ikada imalo edukovao ajkule ne idu tako cesto blizu plaze.Al jbg Matke ne zna da rp kao covek nego samo place kad nije po njegovom.
Hahahaha zgurali smo vas u ćošku, vi ste tamo stojali kada smo kolega i ja sleteli na helipad. Samo da se žalite.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom