ovo je za 1 warn familiju i ferar rp zato el skacu u vodu gde ima ajkula nemaju za strah za zivot admini ove je za prihvatiti
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Thread 'FearRP I FIB,LSPD' Rejected - FearRP I FIB,LSPDovo je za 1 warn familiju i ferar rp zato el skacu u vodu gde ima ajkula nemaju za strah za zivot admini ove je za prihvatiti
ja sam ostao da rp i plivao uz obalu dok me sahp nije ubio.Trazite pov od sahp koji me je helikopterom pratio sve vreme i od sahp koji su me na obali ubiliTe ajkule su smejurija i ne treba uzimati u obzir. Ovde se radi Teica da ste skocili u vodu i podavili ste se, vidi se i na dronu ko je duboko otisao i da pluta udavljen, a tebe sam jurio helijem jos dugo dugo.. nije imalo sanse uhvatiti te u vodi cime ste srusili svaku pricu o Fair Playu. Uzmite kao svaki drugi neku drugu lokaciju, ovde je nemoguce odraditi RP i pricu o taocima. I mnogo se zezate sa prekrsajima i LTA.. vidim da ste klinci ali ti kao vodja trebas biti ozbiljniji.
ko je uradio DTA treba biti kaznjen.Nagladio sam im da ne rade i to je njihova krivica a ne moja.Pokusao sam dobar rp da napravim heli me je cekao ali sahp je celu plazu okruzio i onda je vec bilo kasno.Trebao je jedan clan sa brodom da dodje ali tad su me vec sahp ubili.Nije bilo moguce izaci iz vode zato sto kako izvitim sahp krene odma da puca i ubija tako da ne mozes da mi pricas sa fair rp.Sve bi bilo super da oni nisu pucali kako izadjem.ja sam ostao da rp i plivao uz obalu dok me sahp nije ubio.Trazite pov od sahp koji me je helikopterom pratio sve vreme i od sahp koji su me na obali ubilko
Srv nije hard rpovo je za 1 warn familiju i ferar rp zato el skacu u vodu gde ima ajkula nemaju za strah za zivot admini ove je za prihvatiti
okupaj se smrdisko je uradio DTA treba biti kaznjen.Nagladio sam im da ne rade i to je njihova krivica a ne moja.Pokusao sam dobar rp da napravim heli me je cekao ali sahp je celu plazu okruzio i onda je vec bilo kasno.Trebao je jedan clan sa brodom da dodje ali tad su me vec sahp ubili.Nije bilo moguce izaci iz vode zato sto kako izvitim sahp krene odma da puca i ubija tako da ne mozes da mi pricas sa fair rp.Sve bi bilo super da oni nisu pucali kako izadjem.
hahahahaahah najjaci siVideli smo koliko je vaše vaspitanje