Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11901
Players nickname
Carloo_Colucci
Administrators nickname
Henry_Leat
Date
Sep 23, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/undefined

Carloo_Colucci

Player
Player
Posvadjao sam se sa likom oko nekih gluposti i obojica smo upotrebljavali grube rijeci danas smo se nasli na discordu preko mog druga i ispricali jedno drugom i nastavili dalje da se druzimo nisam trebao tako da postupim ponasali smo se kao djeca bas mi je krivo, volio bih da nastavim da igram na serveru sa mojim prijateljima, ako moze unban molim vas bio bih vam zahvalan puno prvi put mi se ovako nesto desava

Meris

Player
Player
Posvadjao sam se sa likom oko nekih gluposti i obojica smo upotrebljavali grube rijeci danas smo se nasli na discordu preko mog druga i ispricali jedno drugom i nastavili dalje da se druzimo nisam trebao tako da postupim ponasali smo se kao djeca bas mi je krivo, volio bih da nastavim da igram na serveru sa mojim prijateljima, ako moze unban molim vas bio bih vam zahvalan puno prvi put mi se ovako nesto desava
Meni se jos nisi ispricao 😉😉

Meris

Player
Player
Ali ti oprsatam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom