Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1250
Players nickname
Jeff Seid
Suspect ID
5267
Date of violation
Sep 28, 2022
Time of violation
02:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=QLggU-XPQgo

Jeff Seid

Player
Player
Ma neka zanima me njegov POV ds vidimo zasto je slao 4 covjeka da me pitaju da vidim njego pov preko diskorda. Baš me jako zanima šta krije 😅

Miki_Moncler

Player
Player
Jer ipak je Zampa jako poznata po cheaterima... strasno sta se reporta:eek:
Mora da si jak momak cim tako cvrsto drzis rev bez recoila 😂
Btw dobar redux, padne li noc nekad tu kod tebe?

Jeff Seid

Player
Player
Jer ipak je Zampa jako poznata po cheaterima... strasno sta se reporta:eek:
Mora da si jak momak cim tako cvrsto drzis rev bez recoila 😂
Btw dobar redux, padne li noc nekad tu kod tebe?
Ja sam prijavio BA ne znam sta ideš offtopic, sli neka ti bude. Naravno da ima recoil i provjeren je redux, a noc ne pada da te informiram mozes koristit takve reduxe dal crno nebo ili da je dan. Aj bar si nesto sad naucio korisno.

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
to nije nikakav bug abuse, to je glitch do servera kao i kad pijes sok i gledas u telefon

Tomain

Player
Player
ID 5267 Neka dostavi POV Sa ovog događaja.
12h​
Poštovani Ivkezz Obama,

Po zahtevu Vam u prilogu dostavljam traženi video zapis navedenog nesporazuma iz tačke gledišta osumnjičenog lica, kao i kraći komentar dogadjaja.

I pored ozbiljne količine narkotika unetih IC a i OOC, neuračunljivi osumnjičeni ipak nije zverao u nebo tokom ovog kaubojskog obračuna što se može i zaključiti iz priloženog materijala.
Želeo bih da ovom prilikom zamolim i časni sud da ne poklekne pod pritiscima koje vrše tužilac i njihova armija pratilaca, jer smo svi itekako svesni da izričena kazna prikladna za delo o kome se raspravlja jednostavno nije vredna tih četrnaest pregleda koje bi, u medijima popularni tužilac, zaradio na svom TikTok profilu.
Kao zaključak bih hteo da dodam da kao počasni gradjanin, što je odavno svima poznato, ja nisam okrenut ukazivanju na probleme već rešavanju istih. Dakle spreman sam za nagodbu van suda sa tužiocem. Moj predlog bi bio da sa svog TikTok profila zapratim njegovu stranicu, a ukoliko mu rast broja pratilaca od 5% nije dovoljan, spreman sam da ponudim i 10% tako što ću i ženi svojoj da napravim nalog i zapratim ga i odatle.

Hvala na pažnji.

Srdačno,
Vaš Tom
Video prilog

SeidoveZeneBull

Player
Player
Sve se vidi u POVu.
e Džefe moj da znaš da u ovome nijesi sam, jer je i meni ovaj Tom odavno poznat. Slične sam probleme imao sa njim i iz iskustva sam tu da kažem da rešenja ima.
Naime, moja žena ti je ovako zvirila sa prozora u to u šta drugi rade, toliko bejaše opsednuta komšilukom da je lokalna stanica blokirala naš kućni broj. Pas te jeba da mi je lopov u kuću uša ne bi imao koga zvat. Vidim da si i ti u isto maslo upao.

pensive-grandma-home-window-her-s-alone-107972426.jpg

Kako je vrijeme prolazilo ona sve češće bi na tom prozoru, potpuno odvojena od realnog života..mislim šta da ti kažem toliko dugo nismo konzumirali brak da ne bi ni moga da udjem dolje koliko se suzila. E tu na scenu nastupa gore navedeni tip. Moju ženu je Džefe veruj mi posle svega par tretmana Tom raširija. Znam da je i tebi pičkica uska al ne brini se Džefe moj, samo da na još par eventa izadješ raširiće i tebe dobri Tom. Znam da boli, malo je neprijatno jeste stoji al videćeš veruj mi ima mnogo bolje da se osećaš kad kreneš malo bolje da pikaš a malo manje da se cimaš sa tim da snimiš pa da prijaviš pičkice malena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom