U pov se vidi kako me ubija pred Fabriku Oruzja
I to se vidi da me puca vise njih iz hydre
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!oboris 2 pu
pucalo tte nas 2 jer si se o u nas da nas oboris 2 puta
Prva stvaarr ne vidim nigde da sam hteo da vas oborim ukoliko imas pov o tome postavi na forum gde sam vas oborio druga stvar ne znam kako mozes sa autom iz drift kluba da se zaletis koji slajfuje i ne moze da ide preko 60km/hpucalo tte nas 2 jer si se zajteao u nas da nas oboris 2 puta
Pa kad si nas gazio 20 puta....U pov se vidi kako me ubija pred Fabriku Oruzja
Postavi duži PoVU pov se vidi kako me ubija pred Fabriku Oruzja
Ne vidim da sam ikoga gazioPa kad si nas gazio 20 puta....
Ti nemas pravo traziti duzi ili kraci POV u ovom POV se sve vidi kako dolazim do vas i ubijate me jer sam rekao da cete ici na gradski sajtPostavi duži PoV
Svakako će ti admin odbiti žalbu jer traje 24 sekunde ... a pre toga si nas gazio a nisi stavio u u pov.Ti nemas pravo traziti duzi ili kraci POV u ovom POV se sve vidi kako dolazim do vas i ubijate me jer sam rekao da cete ici na gradski sajt
Nema razloga za odbijanje zalbe ako se sve u pov vidi kao sto se ovde vidi da dolazim do vas i vi me pucateSvakako će ti admin odbiti žalbu jer traje 24 sekunde ... a pre toga si nas gazio a nisi stavio u u pov.
VažiNema razloga za odbijanje zalbe ako se sve u pov vidi kao sto se ovde vidi da dolazim do vas i vi me pucate
Kad mislis da resis ovu zalbu posto si u 8 i 20 jutros pregledaoPregled žalbe u toku!