Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7577
Players nickname
Danilo Markovicc
Suspect ID
4114, 30523
Date of violation
Sep 28, 2022
Time of violation
10:06
Proofs
https://youtu.be/Iy5g96qkHE4

Danilo Markovic

Player
Player
Dosao sam da napadnem drug lab i ta dva lika su naoruzani rekli da odem.Rekao sam im da ce ici na gradski i nakon toga su me ubili.Sve se vidi na snimku

Tuna69

Player
Player
Reko sam ti da napustis privatni posjed sta nisi htio napraviti, dosli smo i ubili smo te bez ikakvkog problema, sad ce videji gdje se sve vidi, plus si reko da je ovo ooc a nije ooc nego je IC i bio si upozoren radi toga, plus si prijetio s gradskim sajtom

Tuna69

Player
Player
Prvi video gdje sam te dosao upozoriti da se maknes sa privatnog posjeda i tu govoris kako je ooc stvar, ooc stvar nastupa tek kada neka napadne lab, ispricavam se sto se ne cuje moj glas ali nisam nariktao u postavkama ali budem i to rijesio za ubuduce,posto snimam direkt preko graficke posto imam Geforce

Tuna69

Player
Player
evo i drugi video gdje smo ti dosli dole i brojali 5 sekundi naravno ti si samo stajao i pricao svoje, tu smo te ubili i rijesili problem.

Danilo Markovic

Player
Player
Prvi video gdje sam te dosao upozoriti da se maknes sa privatnog posjeda i tu govoris kako je ooc stvar, ooc stvar nastupa tek kada neka napadne lab, ispricavam se sto se ne cuje moj glas ali nisam nariktao u postavkama ali budem i to rijesio za ubuduce,posto snimam direkt preko graficke posto imam Geforce
Covece to nije tvoj posjed da me ti tjeras.Ne mozes me tjerati ako to nije tvoje

Tuna69

Player
Player
Covece to nije tvoj posjed da me ti tjeras.Ne mozes me tjerati ako to nije tvoje
Ono sta je od porodice to je i moje, naravno ako sam u porodici da cu doci braniti kao da je moje i rijesili smo. To sta si ti dosao dole i glumio baju nije moj problem, nemoj reci da te nisam dosao upozorizi kad sam te dosao lijepo upozoriti i reko sam ti na RP nacin da se maknes sa posjeda jer je privatni, naravno da se nisi mako, sta mi je ostalo doci dole nego te ubiti sto smo i napravili. Dali smo ti mogucnost da se maknes tako sto smo ti brojali 5 sekundi

Danilo Markovic

Player
Player
Ono sta je od porodice to je i moje, naravno ako sam u porodici da cu doci braniti kao da je moje i rijesili smo. To sta si ti dosao dole i glumio baju nije moj problem, nemoj reci da te nisam dosao upozorizi kad sam te dosao lijepo upozoriti i reko sam ti na RP nacin da se maknes sa posjeda jer je privatni, naravno da se nisi mako, sta mi je ostalo doci dole nego te ubiti sto smo i napravili. Dali smo ti mogucnost da se maknes tako sto smo ti brojali 5 sekundi
Ti nisi rekao da je tvoja porodica.I na POV niko nije brojao 5 sekundi
Pogledaj

Tuna69

Player
Player
Sad sam video tvoj POV ali kod mene si nisi cuo
Kod mene se sve culo samo se ja ne cujem na mojoj snimci jer mi nije bio nariktan mikrofon da se cuje, ali i to sam rijesio brojali smo ti 5 sec nisi se mako nego si glumio baju. Plus si prijetio gradskim sajtom i sve ostalo..

Danilo Markovic

Player
Player
Kod mene se sve culo samo se ja ne cujem na mojoj snimci jer mi nije bio nariktan mikrofon da se cuje, ali i to sam rijesio brojali smo ti 5 sec nisi se mako nego si glumio baju. Plus si prijetio gradskim sajtom i sve ostalo..
To nije prijetnja uopste.I posto necu da se napinjem nek admin odluci i to je to.

Kron3r

Player
Player
Mi smo pravilno postupili prema tebi prosao si pored nas usao u burger mi smo došli za tobom brojao sam ti 5 sec kao covijek da odes sto ti nisi uradio i normalno da smo te ubili... Zali se koliko hoces sa nase strane je sve obavljeno kalo treba i plus stavio si zalbu na nas gdje si radio MG teski .... Admini su tu da odluce... Hvala

Mina Morell

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu!

- ID 4114 dobit će kaznu za Pravilo Zelene zone 1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom