Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18335
Players nickname
Ash Reyli
Suspect ID
28422
Date of violation
Sep 29, 2022
Time of violation
1:15
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/205299/

Niki11

Player
Player
Igrac je napisao zalbu na mene za posssible cheat, zalba je odbijena ali admin koji je odbio ovu zalbu verovatno nije mnogo obracao paznju da igracev crosshair placemant i ponasanje njegovog nisana. kako mozemo videti na njegovom videu kad se premota na 0:15 i video se uspori kako njegov nisan perfektno prati igraca, takodje na 0:46 do 0:55 takodje njegov nisan ima neprirodne reakcije na speedboost.

TheGreatArthur

Get yourself a gun.
Player
Igrac je napisao zalbu na mene za posssible cheat, zalba je odbijena ali admin koji je odbio ovu zalbu verovatno nije mnogo obracao paznju da igracev crosshair placemant i ponasanje njegovog nisana. kako mozemo videti na njegovom videu kad se premota na 0:15 i video se uspori kako njegov nisan perfektno prati igraca, takodje na 0:46 do 0:55 takodje njegov nisan ima neprirodne reakcije na speedboost.
👍👍👍👍👍👍👍

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
Brat se trese dok puca

Niki11

Player
Player
Ovo vrlo jadan zalba, a ti mene report sto sam te iz rola ubio hahhahaa????
i nemoj mi molim te pricati o preaimingu i target followingu hahahahahaa

Djoksi Otrovni

Player
Player
Sine teleportovao si se u 3 razlicite strane u roku od pola sekunde i odmah iz rola poceo da pucas, bilo mi je sumnjivo prijavio sam te i odbili su zalbu to je to ubio si me posteno svaka cast.. Ali ne kapiram cemu ova rage zalba hahahahaha

Niki11

Player
Player
nebitno skorz, ne zelim se raspravljati, admin ce odluciti sto ce biti. tjt,,,

Fixon Gotti

Player
Player
Prati lika nisanom razumes da on prediktuj gde ce lik da otrci posto se krece jednom crtom, ne razumem sta zelis ovome postici

Djoksi Otrovni

Player
Player
buraz ovo nije ni rasprava, admini ako sumnjaju na mene nek me pc chekuju i kraj.. nema razloga za bilo kakvom raspravom

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nedovoljno dokaza. Da je u samom POV-u bilo ista sumnjivo, igrac bi bio procesuiran obzirom da je taj POV vec pregledan. Nakon ponovnog pregleda, odluka ostaje ista.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom