Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na ORG: LifeInvader | ID: 0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 30, 2022
Time of violation
17:20
Proofs
https://ibb.co/SRyrWFC

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Ponovo se dešava ista greška kao i prije 11 dana - Approved - Korupcija ORG: LifeInvader | ID: 0000

LifeInvader osoblje (osoba) na moj oglas kači template kancelarije od konkurencije, kao što se možete vidjeti klikom na link: Screenshot-475

Nakon toga kači odmah ispod još jedan (isti template) kao svoj oglas.

Od 3 kancelarije, desi se da se okači template po drugi put od iste kancelarije na moj oglas.

Slučajnost? Ne bih rekao. Šta je sa druge dvije kancelarije, zašto se njihovi templati ne kače na moj oglas?

To je to ukratko, očekujem istu grešku za 10ak dana.

TheGreatArthur

Get yourself a gun.
Player
Ponovo se dešava ista greška kao i prije 11 dana - Approved - Korupcija ORG: LifeInvader | ID: 0000

LifeInvader osoblje (osoba) na moj oglas kači template kancelarije od konkurencije, kao što se možete vidjeti klikom na link: Screenshot-475

Nakon toga kači odmah ispod još jedan (isti template) kao svoj oglas.

Od 3 kancelarije, desi se da se okači template po drugi put od iste kancelarije na moj oglas.

Slučajnost? Ne bih rekao. Šta je sa druge dvije kancelarije, zašto se njihovi templati ne kače na moj oglas?

To je to ukratko, očekujem istu grešku za 10ak dana.
Dokazi 0.

Cengela Sefovic

Player
Player
Ja sam potom zvao gospodina izvino sam se i poslo oglas i uradio sam ga kako treba to jes Nick ga je uradio zato sto sam ga zamolio evo doka

Nikola Zuyev

bavim se kopanjem po kontejnerima
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nakon sto je radnik greskom stavio drugi template, kasnije je objavio oglas sa tvojim template-om za kancelariju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom