Sve se vidi u POVU...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vidi se lepo i kakve veze ima sto pricam sam sa sobom i kakve veze ima familijarni chat sa ovom situacijom samo cuti svi znamo koliko si naporan i smaras po ceo dan i dobijes uvek APSI kako tacno komuniciras sa kolegama kad se jasno vidi da niko neprica. Jel niko nema onu ikonicu iznad sebe.
Samo da pitam kakav je ovo rp chat gde lik otvoreno pita za reduxe u rp chat
Prvo pise se U redu a drugo neces me uciti kako cu ja voditi organizaciju a trece tek smo dosli niko se nije rodio naucenUredu kriv sam ali vec ako kacis objasni sta se desava u NG kad su ovakve stvari u Rp chat
Ok tako mogu i ja da kazem da nisam znao da nesmem to da radimPrvo pise se U redu a drugo neces me uciti kako cu ja voditi organizaciju a trece tek smo dosli niko se nije rodio naucen
Ja nisam progovorio nista Ic dok sam pricao ooc //Pravila..1. mg preko discorda pricaju, 2. kako 100 minuta? zar nije 100 meseci???
Kako si pogresio toliko puta odjednom?Ja sam pogresio, a i vas kolega je. Ja bi vas molio, Ako bi ste mogli da povucete zalbu a ovo se nece vise ponoviti.
kako mislisKako si pogresio toliko puta odjednom?
Aj izvini Ljubi te brat povuci.Kako si pogresio toliko puta odjednom?
aj pls povuci necu viseSve se vidi u POVU...