skucajno sam ih udario nakon toga id 1516 iz cista mira me puca naravno lik iz zambade
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta si se ti umislio da si neko i nesto a ustvari si kurac1.Video nije duzi od minute
2.Sretno sa zalbom,KUPITE RUKE
Ko ce mi kaze uslo nas 4 pobili vas 12 pls ne glumi nesto kad si kurac1.Video nije duzi od minute
2.Sretno sa zalbom,KUPITE RUKE
E sacu trazim pov bili smo ja strahinja fendi faco nemanja i tajksi na vas 13 ostali ste vas 3 i pobili nas sutra ce vidimo kad se spremimo ko ce uzme reid ari ce udje sam ce vas potepa klk ste no handsEh ilija barem da je istina da ste nas pobili vas 4 ,kako je bilo kad si se probudio
Nas nesto ne brine sto ce izgubimo 150ka nece ni da primetimo aj sretno sutra al nemojte napadati rano ujutru ili kasno uvece kad nema nikog i posle da se kurciteE sacu trazim pov bili smo ja strahinja fendi faco nemanja i tajksi na vas 13 ostali ste vas 3 i pobili nas sutra ce vidimo kad se spremimo ko ce uzme reid ari ce udje sam ce vas potepa klk ste no hands
Nismo mi viNas nesto ne brine sto ce izgubimo 150ka nece ni da primetimo aj sretno sutra al nemojte napadati rano ujutru ili kasno uvece kad nema nikog i posle da se kurcite
Bravo napaljena deco radujte se na igricu
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu!
- dostavite POV Cijele situacije
- imate 8 h
mene zanima ko je dobio full chat na rating??Nas nesto ne brine sto ce izgubimo 150ka nece ni da primetimo aj sretno sutra al nemojte napadati rano ujutru ili kasno uvece kad nema nikog i posle da se kurcite
Bravo napaljena deco radujte se na igricu
*Pov netreba biti duzi od 1 minute ako se na povu sve tacno vidi*A i
Postovana administratorko sve jedno POV mu nije duzi od 1 minute, i nema celu situaciju kao sto ste napisali.