Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FearRP, RPS, FailRP, MG, NLR, KRP, ooc vrijedjanje/provokacija. | 2102, 1250, 4738, 3538

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Hamza Ruckus
Suspect ID
2102,1250,4738,3538
Date of violation
Nov 10, 2021
Time of violation
23:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=V4RdUhKrwdQ

Mike Grand

Player
Player
Prije pocetka raida nalazili smo se u krugu nase porodicne kuce, raid je zapocet i umrli smo odmah na pocetku. nakon lijecenja smo odlucili da se vratimo u porodicnu kucu zbog pripreme za predstojeci mini biz i sfere uticaja (koje smo planirali napasti prije njihovog raida). nakon sto je raid zavrsen sreli smo ih ispred nase kuce i naredili smo im da krenu napustat nas privatni posjed u roku od 5 sekundi (6.15 generalno pravilo, ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih upucati na privatnom posjedu). Samo zelim napomenuti da nismo prekrsili NLR pravilo grada (6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta.)

Naravno, nakon upozorenja za to pravilo grada nisu poslusali i nastavili su da provociraju kao sto se moze vidjet na POV.

Molio bih da slucaj pregleda admin sa vecom pozicijom. Hvala

Jeff Seid

Player
Player
Molio bih admine da sacekaju sa mojim video da dokazem kako nisu ulazili na event nego nascekali ispred i koliko smo ih tocno pobili. Dosta njih je moglo uci na event, ali ne odlucili cekati da nas pucaju tako da cekaju kraj event. Koliko znam to je krsenje pravila.
Ako je raid OOC event onda kako su nas cekali iz OOC informacija IC ispred kuce poslije eventa to je MG .

Mike Grand

Player
Player
Molio bih admine da sacekaju sa mojim video da dokazem kako nisu ulazili na event nego nascekali ispred i koliko smo ih tocno pobili. Dosta njih je moglo uci na event, ali ne odlucili cekati da nas pucaju tako da cekaju kraj event. Koliko znam to je krsenje pravila.
Ako je raid OOC event onda kako su nas cekali iz OOC informacija IC ispred kuce poslije eventa to je MG .
"..nakon lijecenja smo odlucili da se vratimo u porodicnu kucu zbog pripreme za predstojeci mini biz i sfere uticaja (koje smo planirali napasti prije njihovog raida)." Kako tebi nije jasno da je problem nastao kada vi niste htjeli napustiti PRIVATNI POSJED (pravilo 6.15). Pozdrav!

Jeff Seid

Player
Player
"..nakon lijecenja smo odlucili da se vratimo u porodicnu kucu zbog pripreme za predstojeci mini biz i sfere uticaja (koje smo planirali napasti prije njihovog raida)." Kako tebi nije jasno da je problem nastao kada vi niste htjeli napustiti PRIVATNI POSJED (pravilo 6.15). Pozdrav!
Brate RAID je OOC event kako ste vi koristili OOC informacije za IC informacije cak ste mene htjeli oteti? Jos govorite u videu vidi ga Jeff, Jeff , Jeff pao kako vi mene znate IC? !

Mike Grand

Player
Player
Nemam snage raspravljat se po forumu sa likovima koji ne znaju osnovna pravila. Admini su tu da rijese situaciju u vasu ili nasu korist. Discord je OOC i sve je dozvoljeno dok se to ne koristi u IC svrhe i u ingame voice chatu sto bi uticalo na dalje odvijanje RP-a. Ako si dobro slusao par puta je receno "to je jeff ali mi ne znamo ko je po IC" tako da uzivajte.

Jeff Seid

Player
Player
Nemam snage raspravljat se po forumu sa likovima koji ne znaju osnovna pravila. Admini su tu da rijese situaciju u vasu ili nasu korist. Discord je OOC i sve je dozvoljeno dok se to ne koristi u IC svrhe i u ingame voice chatu. Ako si dobro slusao par puta je receno "to je jeff ali mi ne znamo ko je po IC" tako da uzivajte.
Samim time sto je raid OOC event vi ste prekrsili ga koristeci to OOC znanje za IC svrhe jos u smislu me idete otimati receno tj napisano mi dizi ruke u zrak je nisam mogao da cujem jer mi ubagovao voice.
vI STE PREKSRSILI "SVETO PRAVILO" a to je MG .
Sto si stavio snimak poslije zavrsetka eventa?

Mike Grand

Player
Player
Samim time sto je raid OOC event vi ste prekrsili ga koristeci to OOC znanje za IC svrhe jos u smislu me idete otimati receno tj napisano mi dizi ruke u zrak je nisam mogao da cujem jer mi ubagovao voice.
vI STE PREKSRSILI "SVETO PRAVILO" a to je MG .
Sto si stavio snimak poslije zavrsetka eventa?
Jer mozda nisam snimao iznenadni raid na kojem sam umro 10 sec nakon pocetka istog? Nakon smrti imam pravo da se vratim u porodicnu kucu i organizujem ljude za sljedeci event ne obracajuci paznju na vas. Kao sto rekoh, sve je pocelo nakon vaseg bahatog ponasanja i provociranja nakon zavrsetka raida uz krsenje 6.15 pravila!

Gerogie_Atriti

Player
Player
Jer mozda nisam snimao iznenadni raid na kojem sam umro 10 sec nakon pocetka istog? Nakon smrti imam pravo da se vratim u porodicnu kucu i organizujem ljude za sljedeci event ne obracajuci paznju na vas. Kao sto rekoh, sve je pocelo nakon vaseg bahatog ponasanja i provociranja nakon zavrsetka raida uz krsenje 6.15 pravila!
Ali planirano si upalio POV nakon Raid-a, jer si isplanirao i sta ces da nam kazes cim se pojavimo. ;) Nisi bas tako naivan.

Mike Grand

Player
Player
A tek zamisli situaciju da SAMOPROZVANI drugi na balkanu roleplay igrac ne zna osnovna pravila auuuh 🥲

Gerogie_Atriti

Player
Player
Nije sve pocelo nakon naseg bahatog ponasanja. Evo i dokaz, cim sam ti se spawnao odma si napao da izadjemo. Ne mozes ti sa mnom upasti odma u RP cim ti se spawnam ispred lica iz OOC eventa. Dokaz o napadnu: Grand Theft Auto V 2021.11.10 - 23.28.55.15.DVR_Trim

6.15 je pravilo za RP pricu, mi tada nismo bili u istoj, a da jesmo onda bi se gledalo pravilo 6.7.

Izvinjavam se administraciji zbog nastavka price na forumu ali moramo da dokazemo da Zampa laze i namerno radi stvari kako bi nekog kaznili i posle se rugali jer njihov lider salje DM poruke nasim banovanim igracima, sto je mnogo tuzno...

Mike Grand

Player
Player
Manipulisemo a? Ja tebe cim ugledam na mom posjedu i ako te ne zelim tu imam pravo da te upozorim za pravilo 5 sekundi 😉 takodjer sve te poruke mozes uploadat ovdje jer ja ne znam o cemu se radi

Mike Grand

Player
Player
Takodjer bih te zamolio da prestanes pisat, skloni se od mog threada. Kao sto mozemo vidjeti vas je potpuno cist od komentara jer mi nemamo razlog da manipulisemo i uvjeravamo u nesto sto nije kao sto vi radite!

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Vase neformala organizacije ce dobiti warning.
Sva pravila koja ste prekrsili sami ste ih snimili i uploudali ovdje!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom