Imali smo talacku situaciju na punktu kod Casina, lepo je sve proslo i sa LSPD i nase strane pregovaranje je trajalo 10 min max. Kad smo bezali sa talacke situaciju i dali taoce nas je 1 Beli mercedes od LSPD i drugi crni od LSPD konstantno agresivno direktno udarali. Jake Falcone admin je video sve to a ja nisam dovoljno dugo snimao al cu ubuduce jer ovo nije roleplay, da nam admini kazu na ne mozemo hostage scenu u punktu nas 4 je onesvestilo njih 10 i pustili smo da ti sto su dosli policajci da njihove sve revive. Nigde nisam video pravilo za to da ne smemo da uzmemo taoca na autoputu gde je punkt ili autoput i to van grada i mi na sve uspemo da pobegnemo policiji tako smo smo sa rampe pobegli u vodu i isplivo sam u roku od 4 min van vode na plazi i nastavili roleplay, gde nas je admin zatvorio u Demorgan bez video na forumu i ti sto su nam dali warning 7 dana za to bez pricanja sa nama i bez dokaza! On je kurator LSPD i stao je na njihovu stranu da ovi momci koji su nas direktno MASS VDM nisu dobili nista. Zelim da se pogleda slucaj ni malo realno od admina
stavio sam dva snimka za proof gde su pucali u nas gde smo taoca imali i gde nas udaraju MASS VDM
stavio sam dva snimka za proof gde su pucali u nas gde smo taoca imali i gde nas udaraju MASS VDM