Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9464
Players nickname
Miljan Jovic
Suspect ID
11156
Date of violation
Oct 3, 2022
Time of violation
20:46
Proofs
https://streamable.com/4pojbe

Matke Magluta

Player
Player
Jedino sto je zabranjeno jeste, pljackanje ubijanje otimanje pre eventa na koji ides.
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti

Miljan Angel

From Serbia
Player
pa znam jer znam pravila za razliku od tebe i nisam bio blacklistovan razumes? i ne pokusavam namerno da nabijam banove kao ti :D
Ajde sad cemo da vidimo da li znas bolje pravila :)
A za ovo poslednje necu da komentarisem, znamo celu pricu i ti i ja, hvala.

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
pa znam jer znam pravila za razliku od tebe i nisam bio blacklistovan razumes? i ne pokusavam namerno da nabijam banove kao ti :D
Toliko znas pravila da si 100x puta dobio banane hehheheh Ne nije problem je sto ti mislis da mozes sve ostalo niko nista ne moze !!!

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
i ti si banovan za doxing, molim te ne srami se vise
Nisam ja Matke ja ne znam kako si ti i dalje na grandu decko ceo server te nece svi kazu protiv tebe da si toliko dobar sigurno nebi ljudi pricali svasta za tebe ti zamisljas da si bog a ostali niko i nista de druze smanji malo glavu od igrice previse si zamisljen

ilija sprdandzija

Player
Player
Nisam ja Matke ja ne znam kako si ti i dalje na grandu decko ceo server te nece svi kazu protiv tebe da si toliko dobar sigurno nebi ljudi pricali svasta za tebe ti zamisljas da si bog a ostali niko i nista de druze smanji malo glavu od igrice previse si zamisljen
Debolcina me okacila jer sam mu reko matke mi ga guta i on prica nekome nesto

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite POV koji je 1+ minut. Za to imate rok od 5h, tj do 21:30

Svaki sledeci offtopic ili uvredljiv komentar ce biti sankcionisan na forumu.​

Gogs

Player
Player
Vi stvarno ne znate da razumete salu ljudi ovo je piksel nista vise sprdnja i druzba ne da nabijamo banove i sve opustite se a forum wariori ce uvek imati posla to znamo a kako Matke sto zna pravila ne zna niko tako da ne gubite se i uzivajte

te0vichhhr

Player
Player
Dobar dan, hteo bih se osvrnuti na zalbu, Pravilo Događaja 1.2 glasi ovako: Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon

Nigdje nije navedeno da si OOC igrac 10 minuta prije i 5 minuta nakon OOC eventa. Pravilo glasi da si ti zasticen od ubijanja i ostalih EndRP radnji samo ukoliko si u blizini eventa. Ovdje ni jedno pravilo nije prekrseno! Ugodan ostatak dana.

Gogs

Player
Player
4 Minuta pre pocetka eventa me je nazvao ''pederom'', koliko ja znam to se smatra OOC vredjanjem. Zamolio bih administratore da sankcionisu ovog decka jer je i vise nego toksican, iz dana u dan to pokazuje. Hvala!
Inace evo ja sam gej IC imam momka uskoro muza i ne smeta mi da mi kazes peder sve je to RP ako ce mo tako sad idi prijavi se za gov i prijatan dan zelim.

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Zalba je povucena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom