na POV se vidi kako me lik ubio bez da broji 5 sekundi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!digo sam teee poslena POV se vidi kako me lik ubio bez da broji 5 sekundi
lazovcino jedna mazgavana POV se vidi kako me lik ubio bez da broji 5 sekundi
ne zanima sto si me ti digao ti si mene ubio bez RP razloga ako imas POV da si me digao okaci ga ovdelazovcino jedna mazgava
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Popravite naslov zalbe
. Imate rok 12 sati
alooo digo sam gaaaa nek produziiii povvvvv i videcesNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Popravite naslov zalbe
. Imate rok 12 sati
TAJ POV OKACI TI AKO GA IMAS JA SAM OKACIO POV TO STO SI ME TI UBIO BEZ RAZLOGA AKO IMAS POV GDE SI ME DIGAO,POSTAVI GAalooo digo sam gaaaa nek produziiii povvvvv i videces
TAJ POV OKACI TI AKO GA IMAS JA SAM OKACIO POV TO STO SI ME TI UBIO BEZ RAZLOGA AKO IMAS POV GDE SI ME DIGAO,POSTAVI GA
ok sacu okacitiTAJ POV OKACI TI AKO GA IMAS JA SAM OKACIO POV TO STO SI ME TI UBIO BEZ RAZLOGA AKO IMAS POV GDE SI ME DIGAO,POSTAVI GA
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Popravite naslov zalbe
. Imate rok 12 sati
i sta sada ubio si me i nisi pricao dok me dizes sto ti je PG i G.P.6.15 gg
jesam pricao al se necuje okaci ti pov pa ces videti neznam sto lazes toliko ???i sta sada ubio si me i nisi pricao dok me dizes sto ti je PG i G.P.6.15 gg
Pod 1 to nije PG nego Fejl RP pod dva covek te je diogao nemas razlog da kacis ako te je diogaoi sta sada ubio si me i nisi pricao dok me dizes sto ti je PG i G.P.6.15 gg
jesam pricao al se necuje okaci ti pov pa ces videti neznam sto lazes toliko ???
Imam razlog ubio me je bez razlogaPod 1 to nije PG nego Fejl RP pod dva covek te je diogao nemas razlog da kacis ako te je diogao