Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
715
Players nickname
Luna Scarlet
Suspect ID
3162
Date of violation
Oct 4, 2022
Time of violation
22:45
Proofs
https://youtu.be/1zR3jyYtBPQ

Baron Bakowski

Player
Player
Au druze pa vi ste i sami sebe prijavili MG-ate na discord + vredjate me na discord "Kreten" OOC Vredanje onda kazete da je to fam kuca nije fam kuca nego je moja onda krsite i ovo pravilo ja kolko znam FIB moze zaustaviti osobu samo ako preko PDA locirate nekog kriminalca u odredjeno podrucje de je onaj beli parametar a ne kad vam prdne da zaustavljate za prekoracenje brzine je zaduzen LSPD kolko znam - 5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga. Zamolio bi admine ukoliko se povuce zalba da bi oni izbjegli njihovu kaznu da se resi ova zalba mene stavite u demorgan za UB slobodno.

Spino

Player
Player
Kakve veze ima jel fam kuca ili privatni posjed.On je bjezo u privatni posjed da ga nebi mogli uhvatit to je UB. 5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga. Ovo tu nema smisla zato sto mi nismo FIB nego LSPD i on je vozio 200+ na sat pa smo imali razlog gledaj malo...
Cr-a ako mislite na ovo od 0:33 do 0:36 on je radio CR jer je skreto u mene ne ja u njega.Ovo nije bilo nikakvo OOC vrjedjanje jer mi to nismo rekli njemu u RP-u vec smo si ja i on to pricali.

Baron Bakowski

Player
Player
Aha vama pise na celo da ste LSPD a vozite crni Jugular umesto da uzmete patrolno vozilo sa rotacijama i krenuli u patrolu neee vi hocete da glumite FIB ali niste ni blizu FIB-a. Sto se tice ono kad ste izgovorili "Kreten" nije vredanje jesi siguran tu krsite G.P 3.1 i MG Discord ne smijes koristiti tokom RP situacije e ako ja jedino gresim nek me administrator neki ispravi onda cu ja okupiti svoje ljude na disc i rasporedicu 10 Chumas 10 ispod sahpa da robamo i da pricamo na Discord jer smo svi povezani sa tom RP situacijom.

Baron Bakowski

Player
Player
I da sto se tice CR svako ko je vozio InGame RS4 zna kako kliza vi ste mene prvog od iza udarali i auto pocelo da ide desno a vi ste se ugurali u mene i jednostavno nisam mogao postaviti kontrolu iznad njega onda nakon par sekundi zabijete se u ljude sa 150-160 mozda i vise nisam tacno video i to nije CR ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom