Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FailRp19844,FailRp, 8192, FailRp1870

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27968
Players nickname
Sergej Fedorov
Suspect ID
19844, 8192,1870
Date of violation
Oct 6, 2022
Time of violation
0:004
Proofs
https://youtu.be/6s9r1KvFS3c

Sergej_Apollo

Player
Player
3 coveka su nas pokusala robati nas je bilo 2 auta po 2 coveka u autu njih je bilo 3 auta i 3 coveka u proslim situacijama administracija mi je rekla da nemogu da robam sa ako je nas cetvoro i dva auta nemozemo robati 2 coveka u automobilu i imam dokaz da su mi to rekli i pov i dm e sad ovi momci krse pravilo pokusavaju njih troje da nas robaju i ja sam nekoliko puta zvao admina koji se nije naravno pojavio i to je trajlo poduze onda kada se moj kolega spawnowao u bolnici a ja ostao sam sa njih troje bas tad se pojavio Admin Rasa vidi se na povu i reko mi sad mogu da te robaju ja sam zbog nepravde prekrsio pravio i uradio lta priznajem jel svaka nepravda boli sada sam u zatvoru zato bih vas molio da ispitate admine koji iskoristavaju svoju funkciju jer saradjuju i popustaju svojim prijateljima ili sta vec a ako ima pravde na ovom serveru igraci koji su prekrsili treba li bi biti kaznjeni
Sa postovanjem Sergej.

Last edited:

Lukas Anderson

Player
Player
Pre nego sto počnem pregledavati zalbu, Molim ispravite sledece.
  • Naslov zalbe
  • Imate rok 12h!

Last edited:

LakiReyli

Player
Player
3 coveka su nas pokusala robati nas je bilo 2 auta po 2 coveka u autu njih je bilo 3 auta i 3 coveka u proslim situacijama administracija mi je rekla da nemogu da robam sa ako je nas cetvoro i dva auta nemozemo robati 2 coveka u automobilu i imam dokaz da su mi to rekli i pov i dm e sad ovi momci krse pravilo pokusavaju njih troje da nas robaju i ja sam nekoliko puta zvao admina koji se nije naravno pojavio i to je trajlo poduze onda kada se moj kolega spawnowao u bolnici a ja ostao sam sa njih troje bas tad se pojavio Admin Rasa vidi se na povu i reko mi sad mogu da te robaju ja sam zbog nepravde prekrsio pravio i uradio lta priznajem jel svaka nepravda boli sada sam u zatvoru zato bih vas molio da ispitate admine koji iskoristavaju svoju funkciju jer saradjuju i popustaju svojim prijateljima ili sta vec a ako ima pravde na ovom serveru igraci koji su prekrsili treba li bi biti kaznjeni
Sa postovanjem Sergej.
Bravo svi pricate na discord-u tj MG 3 clana porodice WARN.
Sledece vredjas i pises gluposti na OOC chetu
SELF REPORT

Last edited:

Sergej_Apollo

Player
Player
TI si kralj u psovanju i vredjanju to se ba moze videti na snimku Neka je ja sam vec dobio kaznu nadam se da cete i vi

Drac0n

Player
Player
Za dva auta vaša, potrebno je minimum 4 auta da bi vas robali, plus što je vas bilo četvorica, njih treba da je 12 (trojica po taocu mora biti.
Jedino što vi MGate preko discorda, jbg :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom