Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
594
Players nickname
Aldin Verstappen
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 6, 2022
Time
00:00
Proofs
No proofs

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ovako kako cu krenuti ovo , danas je godisnjica servera znaci za mene je to bukvalno 1 godina igre na ovom projektu jer sam poceo 6 .2021 .

Zato na danasnji dan zelim da napisem ovo pa kud puklo da puklo , Abrahame sve je krenulo kad sam otisao na drugi discord , shvati me u tom momentu u mom zivotu je haos bio i ti neki banovi jednostavno odveli me na pogresan put , ljudski je pogrjesiti bar po meni jednom , okej receno mi je od strane Muja Mustafica da radi toga ja ne mogu biti u adminima pa cak ni u pomocnicima jer nema povjerenje , zelim ovime da upitam jel bolje da neko dodje i prizna sve ili da je kod vas u timu i dalje i da suti . Ja se radi ovoga iskreno kajem i to mi je samo bitno da znas , izdaja kazes da je ali vecina admina je upoznata sa svime i znaju da sve moze svaka kazna i optuzba ali izdaja nije.

Druga stvar Block na discord , licno ako vratis nase dopisivanje vidis da nikad se nisam javio ako me nije poslao Ivkez i svaka poruka je puna postovanja , jedina moja greska je to pogresno postavljeno pitanje u nasoj zadnjoj konverzaciji , ali zar je to stvarno razlog opet da ne mozes da mi oprostis .

Nista ja cu ovo postaviti ovde na vama je ako zelite da mi date neki odgovor ili da samo odbijete me , vama svima ovom prilikom zelim sretnu godisnjicu servera i nadam se da ako ne sad ,nekad u buducnosti ces moci naci u srcu da mi oprostis hvala na citanju ugodan ostatak dana / veceri

Status
Not open for further replies.
Top Bottom