Sve si vidi u POV-u. Ili ima nedozvoljeni redux pa me puca kroz ventilaciju ili puca kroz ventilaciju i radi BA! Molicu bez offtopic komentara!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma sad ce ti doci Jeff i njegovi majmuni iz fama i reci da je dync, a ovo se lepo vidi da nema texureSve si vidi u POV-u. Ili ima nedozvoljeni redux pa me puca kroz ventilaciju ili puca kroz ventilaciju i radi BA! Molicu bez offtopic komentara!
Velja Mocler koliko znam ti si blacklistovan ne znam zašto se predstavljaš kao neko drugi....Ma sad ce ti doci Jeff i njegovi majmuni iz fama i reci da je dync, a ovo se lepo vidi da nema texure
Pregledom dokaza odlučio sam ODBITI ovu žalbu , razlog je više nego jednostavan,kroz klime se može pucati.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV igraca ID 1250. Rok za dostavljanje istog je 12h, tj do 03:00.
ne gubi se velja plsMa sad ce ti doci Jeff i njegovi majmuni iz fama i reci da je dync, a ovo se lepo vidi da nema texure
Nije to nikakav BA , takva je mapa i dozvoljeno je da se puca kroz ventove hahahahaSve si vidi u POV-u. Ili ima nedozvoljeni redux pa me puca kroz ventilaciju ili puca kroz ventilaciju i radi BA! Molicu bez offtopic komentara!
Opušteno Arthure .Pregledom dokaza odlučio sam ODBITI ovu žalbu , razlog je više nego jednostavan,kroz klime se može pucati.
Ako je tako neka dostavi POV, pa ce se videti da nema drug efekat i jos mnogo toga, naravno ako ima POVNije to nikakav BA , takva je mapa i dozvoljeno je da se puca kroz ventove hahahaha
Naravno bate moj fixone kad budeš video kako si pao ima ušima da se pokriješ wAko je tako neka dostavi POV, pa ce se videti da nema drug efekat i jos mnogo toga, naravno ako ima POV
Cekaj ti si vidio to jel? Lukas i ti di vidio kaoo je papNaravno bate moj fixone kad budeš video kako si pao ima ušima da se pokriješ w
Evo pocmi gledati od 02:40 situaciju za koje se zali. Eto i cijeli POV kako kazu da imam zabranjeni redux. A ovo kroz klime je i Mujo odobrio da se smje jer je to tako u samom GTA igri da se moze pucati cak je na forumu jedne zalbe to napisao licno ga pitaj.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV igraca ID 1250. Rok za dostavljanje istog je 12h, tj do 03:00.
Bag Abuse cistEvo pocmi gledati od 02:40 situaciju za koje se zali. Eto i cijeli POV kako kazu da imam zabranjeni redux. A ovo kroz klime je i Mujo odobrio da se smje jer je to tako u samom GTA igri da se moze pucati cak je na forumu jedne zalbe to napisao licno ga pitaj.
Najjaca stvar POVa je sta sam rekao sad ce me prijavit
Koliko si ocajanBag Abuse cist
BA-Iskoristavanje bilo kakvih poznatih/nepoznatih bugova u svoju korist
Citeru jedan sram te bilo xDEvo pocmi gledati od 02:40 situaciju za koje se zali. Eto i cijeli POV kako kazu da imam zabranjeni redux. A ovo kroz klime je i Mujo odobrio da se smje jer je to tako u samom GTA igri da se moze pucati cak je na forumu jedne zalbe to napisao licno ga pitaj.
Najjaca stvar POVa je sta sam rekao sad ce me prijavit