Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Policija pucanje u green zoni Abuse|ID: 30067 Abuse|ID:28057

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
ID|31751
Players nickname
Djoca Shelby
Suspect ID
ID|28057
Date of violation
Oct 7, 2022
Time of violation
4:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=sIezc8OD8tY

Djoca Shelby

Player
Player
Policajac uzima flare gun u safe zoni gde puca 3 PUTA na mene i mog druga iz cista mira. Gde izlazimo i pitamo ga zasto nas puca i da li je normalan i da ne sme tako da se ponasa i to da radi, gde dolazi njegov nadrkani drug i uzima i krece da se kurci gde mu kazem da se smiri i da cu mu lupiti samar gde se on dere konstantno "da li je to pretnja" gde ja ne odgovaram nista. Potom uzima i vezuje mi lisice i hapsi me bez datog razloga osim za pretnje a pritom nisam nista pocinio niti sam ga udario. Gde bivam psovan vredjan. Ne postoji ikada ikakav razlog da ja budem priveden i mozete pitati igrace u klupi zbog cega sam priveden i zbog kog razloga su mi naplatili kaznu stavili mi zatvorsku kaznu i oduzeli stvari. Moje reakcija nije bila primerena ali je izazvana agresijom od fail RP i abusa policajaca. Snimak nije najbolji i nema zvuk zbog loseg kompjutera ali je dovoljan dokaz da su pucali na nas i da sam priveden bez razloga sto moze da se potrvdi kod njih samih. (Video je od mog druga jer je moj kompjuter los i ne podrzava snimanje a kamoli od mog druga) Ja ovim sinimkom potrvdjujem da sam bio pucan i priveden

Nikola Hikaru

Peace
Player
salio sam se brate iskuliraj a to sto si otisao u zatvor je sa razlogom to huliganisanje necu prihvatiti stvarno i to sto pijes magnezijum svo vreme slobodno povuci zalbu.Hvala!!!

Nikola Hikaru

Peace
Player
brate ni zvuk nema pov sta se izdrkavas za zajebanciju brate flare gun je znaci nedila nista dmg
cekao sam kolegu pola sata izlapeo sam i bilo mi dosadno

Nikola Hikaru

Peace
Player
ne brate ne mozes da mi kazes lagano prvo nista ti se ne cuje u pov drugo izdrkavas se na nekoga koji se zajebava ono iskuliraj a hapsio sam te sa razlogom kad budes pokazao taj deo pov sa ZVUKOM de sam ja to pricao poverovacu ti al taj mg sto si radio stvarno mislim i razlog hapsenja je huliganizam receno ti je 300 puta znaci ne mozes ti nekome da kazes da je retard da sam obelo i to i da mi pretis samarima to spada pod pretnjom ti si mene kacio samo zato sto sam te uhapsio ajde malo ulozi se u rp i onda kaci nekoga

Nikola Hikaru

Peace
Player
i pogledaj tamo kako se pise forum prijava i koje pravilo to spada za pucanje u zelenoj zoni i na pov se vidi da sam bio van zelene zone POZ!!!!

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greska nije ispravljena u zadatom roku !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom