Policajac uzima flare gun u safe zoni gde puca 3 PUTA na mene i mog druga iz cista mira. Gde izlazimo i pitamo ga zasto nas puca i da li je normalan i da ne sme tako da se ponasa i to da radi, gde dolazi njegov nadrkani drug i uzima i krece da se kurci gde mu kazem da se smiri i da cu mu lupiti samar gde se on dere konstantno "da li je to pretnja" gde ja ne odgovaram nista. Potom uzima i vezuje mi lisice i hapsi me bez datog razloga osim za pretnje a pritom nisam nista pocinio niti sam ga udario. Gde bivam psovan vredjan. Ne postoji ikada ikakav razlog da ja budem priveden i mozete pitati igrace u klupi zbog cega sam priveden i zbog kog razloga su mi naplatili kaznu stavili mi zatvorsku kaznu i oduzeli stvari. Moje reakcija nije bila primerena ali je izazvana agresijom od fail RP i abusa policajaca. Snimak nije najbolji i nema zvuk zbog loseg kompjutera ali je dovoljan dokaz da su pucali na nas i da sam priveden bez razloga sto moze da se potrvdi kod njih samih. (Video je od mog druga jer je moj kompjuter los i ne podrzava snimanje a kamoli od mog druga) Ja ovim sinimkom potrvdjujem da sam bio pucan i priveden